Vali Bilgin, incelemelerde bulundu

03 Ocak 2020 Cuma 09:52
Vali Bilgin, incelemelerde bulundu

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Valisi Osman Bilgin, "Açık Kapı" biriminde incelemelerde bulundu.

Bilgin, birimin koordinatörü Reyhan Arslan'dan yapılan işlemler ve çalışmalar hakkında bilgi alarak, vatandaşlarla sohbet etti.

Açık Kapı birimlerinin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatları doğrultusunda 2018 yılında kurulduğunu belirten Bilgin, vatandaşlarla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması amacıyla birimin çok önemli olduğunu ifade etti.

Vatandaşların taleplerine en hızlı şekilde cevap verildiğini belirten Bilgin, şuana kadar 816 vatandaşın başvuruda bulunduğunu ve başvurularla ilgili olarak hepsinin işleme alındığını aktardı.

Proje ile şehit yakınlarının ve gazilerin tek tek aranarak taleplerinin sorulduğunu anlatan Bilgin, "Vatandaşlarımız kamu kurumlarının işleyişlerini çok fazla bilmeyebilir. Bu doğrultuda vatandaşımız istek, öneri ve şikayetini en kısa yoldan Açık Kapı birimimize başvurarak yapıyor. Açık Kapı personelimizde vatandaşımızı en etkin, en hızlı şekilde yönlendirerek, başvurusunu alarak ya da bizzat vatandaşla birlikte kuruma giderek çözüme kavuşturuyor." diye konuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37