2 ayrı ATM'de kart kopyalama düzeneği ve kamera bulundu

2 ayrı ATM'de kart kopyalama düzeneği ve kamera bulundu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Haziran 2017 Cuma 19:21
 2 ayrı ATM'de kart kopyalama düzeneği ve kamera bulundu

 
İZMİT'te bir alışveriş merkezi otoparkında bulunan ATM'de kart kopyalama düzeneği ve şifreleri alabilmek için de gizlenmiş kamera bulundu.

Olay, Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan bir alış veriş merkezinde meydana geldi. Alışveriş merkezinin otopark kısmında bulunan ATM kart girişinde bulunan aparat kendiliğinden düşünce AVM güvenliği durumu fark ederek polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler ATM'de yaptıkları incelemede kart kopyalamak için çip takıldığını ve vatandaşların kart şifrelerini alabilmek için gizli kamera takıldığını belirledi. 

Dolandırıcıların eline geçmeden sökülen düzenek incelenmek üzere emniyete götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


BİR ATM'DE DAHA DÜZENEK BULUNDU
İzmit'te bir alış veriş merkezinin otoparkındaki  ATM'de bulunan kart kopyalama düzeneği ve şifreleri alabilmek için gizlenmiş kameranın ardından kent merkezindeki ATM'ler banka görevlileri tarafından kontrol edildi. Belsa Plaza Alışveriş Merkezi önündeki bir ATM içinde, gizlenmiş kart kopyalama düzeneği ve şifreleri kaydetmek için kullanılan bir kamera daha bulundu. 


Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 09.06.2017 19:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37