banner55

57 kilometre uzunluğunda altyapı çalışmasını başlattık

Başkan Büyükakın, "Gebze ve Darıca ilçelerimizde altyapı problemlerini çözecek toplam 57 km uzunluğunda altyapı çalışmasını başlattık" dedi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Mart 2020 Salı 12:45
57 kilometre uzunluğunda altyapı çalışmasını başlattık

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Kocaeli’nin her noktasında ki esnaf ve vatandaşlarla buluşmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Gebze’de esnaflara bereketli işler dileyen, vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterdiği Başkan Büyükakın, AK Parti İlçe İstişare Kurulu üyelerinden Hasan Soba ve Nevzat Gülmen’i ziyaret etti. 

ALTYAPI ÇALIŞMASINI BAŞLATTIK

Başkan Büyükakın’a ziyaretlerinde AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve teşkilat üyeleri eşlik etti. 
Halkla bütünleşen ve diğer bir taraftan da kentin ihtiyacı olan projeleri hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Büyükakın, "Gebze ve Darıca ilçelerimizde altyapı problemlerini çözecek toplam 57 km uzunluğunda altyapı çalışmasını başlattık" dedi. 

İSU YOĞUN BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRİYOR

15 bin metreküp kapasiteli depo, terfi merkezi ve üst yapının yapılacağı projenin 79 milyon liraya mal olacak bilgisini vatandaşlarla ve esnaflarla paylaşan Başkan Büyükakın, "İnsanımızın daha yaşanabilir bir kentte hayatını sürdürmesi için alt yapıya çok önem veriyoruz. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğümüz yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor" açıklamasını yaptı. 

Esnaf ve vatandaşlarımız taleplerini önemsediklerini ifade eden Başkan Büyükakın; "İSU proje kapsamında 1 adet içmesuyu terfi merkezi, 19 km yağmursuyu hattı ve dere inşaatı, 27 km kanalizasyon hattı, 11 km içmesuyu hattı, Bin 850 adet abone ve 2000 adet kanalizasyon parsel bağlantısı ile hat üzerinde sanat yapıları inşa edecek" dedi.

BİZLERİN EN BÜYÜK GÜCÜ 
BİRLİĞİ VE KARDEŞLİĞİDİR

AK Parti İlçe İstişare kurulu üyelerinden eski ilçe Başkanı Hasan Soba ve Nevzat Gülmen’i de ziyareti sırasında yerel, ulusal ve uluslararası alanda ki gelişmeleri de istişare etme şansını yakalayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “Bugün ülkemizin yaşadığı son gelişmeler her alanda safları daha fazla sıklaştırmamız için son derece yeterlidir. Bizlerin ve Türkiye’nin en büyük gücü, birliği, beraberliği, kardeşliği, dayanışmasıdır. Bunu asla unutmamamız gerekmektedir. 
Allah’ın izniyle, bu ülkenin sırtını yere getirebilecek hiçbir güç yoktur. Buna inancımız da tamdır. Bizler burada Kocaeli’de çok çalışacak, üretecek ve halkımıza hizmet edeceğiz. Tek derdimiz de budur. Halkımızın derdiyle dertlenmek, ona kulak vermek, gözümüzü insanımızdan ayırmamak bizim hizmet anlayışımızın merkezinde yer alıyor. Böyle olmaya her daim devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Birliktelikler çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Son Güncelleme: 03.03.2020 12:51
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37