7 bin kişiye balık ekmek dağıtıldı

7 bin kişiye balık ekmek dağıtıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Ağustos 2018 Perşembe 23:15
7 bin kişiye balık ekmek dağıtıldı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Karamürsel Belediyesince denizlerde av yasağının sona ereceği 1 Eylül öncesinde 11. Ereğli Balık Festivali gerçekleştirildi. 

Etkinliğe Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İlçe Başkan Vekili Orhan Gülbaş, MHP İlçe Başkanı Çetin Öksüz, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve vatandaşlar katıldı.

Festivalde, yaklaşık 7 bin kişiye balık ekmek dağıtıldı. Belediye Başkanı Yıldırım, vatandaşlara balık ekmek ikramında bulundu. 

Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, yasağın kalkmasının ardından avlanacak balıkçılara yeni sezonun bol ve bereketli geçmesini diledi.

Denizlerde balık av yasağının 1 Eylül'de kalkacağını belirten Yıldırım, "Yüzlerce balıkçı denizlerde ekmek parası kazanmak için mücadele edecek. Her yıl Karamürselimizin Ereğli Mahallesi'nde bu balık festivalini yapıyor ve vatandaşlarımıza binlerce balık ikramında bulunuyoruz. Balık ekmek artık Ereğli ile özdeşleşti. Onun için 'balık Ereğli'de yenir' diyoruz. Şimdiden tüm balıkçılarımıza rastgele diyorum" diye konuştu.  


Son Güncelleme: 30.08.2018 23:20
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37