90 yaşındaki teyzenin imdadına zabıta yetişti

90 yaşındaki teyzenin imdadına zabıta yetişti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Eylül 2019 Çarşamba 17:13
90 yaşındaki teyzenin imdadına zabıta yetişti


Gölcük Belediyesi
Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Değirmendere’de 1300 TL parasını düşüren 90 yaşında Sabahat teyzenin imdadına yetişti. Parasına kavuşan Sabahat teyze çok mutlu oldu. 
Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çok hayırlı bir işe imza atarak, 90 yaşında Sabahat Baykal’ı mutlu ettiler. 
Evinde tek başına yaşayan 90 yaşındaki Sabahat Baykal, Değirmendere Merkez’e gelerek bankamatikten emekli parasını çekti. Ardından da evine gitmek için otobüse bindi. Evine gitmesi sonrasında 1300 TL parasının çantasında olmadığını fark etti ve üzülmeye başladı. Yaşadığı bu olayı da komşularına anlattı ve büyük üzüntüsünü dile getirdi. 


SABAHAT TEYZE
ÇOK MUTLU OLDU


Değirmendere Çarşı Merkez’de gezen kimliği belli olmayan iki bayan ise yerde bulduğu 1300 TL’yi hemen Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Değirmendere Şubesi’ne götürdü. Zabıta ekipleri yaptığı araştırmada 90 yaşındaki Sabahat Baykal’ın 1300 TL’yi düşürdüğünü tespit etti ve muhtardan adresini alarak, hemen teyzenin evine doğru yola çıktı. 
Tecrübeli Zabıta Memuru Ergün Yaşar, Sabahat Baykal’ın kapısını çaldı ve durumu anlattı. Önce zabıtayı kapısında görerek şaşıran Sabahat teyze durumu anlayınca rahatladı ve 1300 TL’yi teslim aldı. 
Parayı bulan bayanlara ve kendisine ulaştıran zabıta ekibine teşekkürlerini ileten Sabahat Teyze “Allah razı olsun sizlerden, beni çok mutlu ettiniz” diyerek memnuniyetini dile getirdi.   

 

Son Güncelleme: 11.09.2019 17:14
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37