ADD Gebze'de bayanlar NUTUK okudu

ADD Gebze'de bayanlar NUTUK okudu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Kasım 2019 Cumartesi 00:14
ADD Gebze'de bayanlar NUTUK okudu

 

Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi’nde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün NUTUK'u okundu.

NUTUK okuma etkinliğine ADD Gebze Şube Başkanı Sezer Nilgün Aydın ve yönetim kurulu üyeleriyle beraber siyasi partilerin bayan üyeleri katıldı.

Sezer Nilgün Aydın ADD Gebze Şube Başkanı yaptığı açıklamada, "Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi olarak sonsuz önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün NUTUK’u okumasının 92. yılı anısına her ayın 15’inde derneğimizde başlattığımız NUTUK okuma etkinliğimiz devam ediyor.

 Atatürkçü Düşünce Derneği olarak etkinliğimiz, Kadın Komisyon Başkanı Şerife Albayrak ve komisyon üyeleri Serap Öztürk, Seda Çevik, Elif Küçük’ün NUTUK ile ilgili bilgilendirmeleri ile devam etti. 
 
ADD Şube binamızda biraraya geldiğimiz ve hep birlikte NUTUK okuduğumuz Kars-Ardahan-Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği yönetiminden Safiye Pesen ve Arzu Yılmazel, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği yönetiminden Yasemin Altınkaya ve Özlem Sönmez, İYİ Parti Kadın Kolları önetiminden Hoşnet Dilaver ve İlknur Cavit Yıldırım, İYİ Parti Çayırova yönetiminden Özden Anıl, CHP önceki dönem Kadın Kolları yönetiminden Fatma Onsun ve Fikriye Yıldız katılım sağladı.

Sonsuz önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anlamak, anlatmak her Türkiye Cumhuriyeti yurttaşını aydınlatmak Atatürkçü Düşünce Derneği’nin vazgeçilmez temel görevidir. Atatürk gibi düşünüp Atatürk gibi hareket etmek temel dayanağımızdır" dedi.

Son Güncelleme: 16.11.2019 00:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37