AK Parti Kilis heyetinden Ankara'da 'tarımsal' temas

AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı'na atanan Ayşe Ayşin Işıkgece'yi makamında ziyaret etti.

02 Mart 2021 Salı 17:58
AK Parti Kilis heyetinden Ankara'da 'tarımsal' temas

KİLİS (İGFA) - Kilisliler, Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı'na atanan Ayşe Ayşin Işıkgece'ye 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan'ın birlikte gerçekleştirdiği ziyarete, AK Parti Kilis İl Başkanı Av. Murat Karataş ve Kilis Belediyesi Plan Proje Müdürü Murat Bilecen de eşlik etti. Ankara temaslarında Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece’ye 'hayırlı olsun' dileklerini AK Parti Kilis heyeti, ziyarette Kilis ile ilgili 8 maddeden oluşan talepleri de iletti.

8 MADDELİK TALEP DOSYASI

Kilis keçisinin desteklenmesi yönünde projelerinin geliştirilmesi talebinde bulunan heyet, Kilis'in IPARD programına dahil edilmesi, Hayvan Hastalıkları Poliklinliği yapılması, Arazi Toplulaştırması ile ilgili sorunların giderilmesi ve tarımsal hibe ve desteklemelerin artırılması konularını görüştü. Heyet ayrıca, Kilis'teki Tarım ve Orman Müdürlüğü personelinin sorunlarının çözülmesi ile tarımsal sulama alanlarının çoğaltılması, üzüm ve zeytin üreticilerine sağlanan desteklerin artırılması konularında da taleplerini iletti. 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37