Akçadağ'a 3'ncü Etap TOKİ konutları geliyor

Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni (MGC) ziyaret eden AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Nuri Karadaş, ilçede 3'ncü etap TOKİ konut çalışmalarına başlayacaklarının müjdesini verdi.

25 Şubat 2021 Perşembe 16:19
Akçadağ'a 3'ncü Etap TOKİ konutları geliyor

MALATYA (İGFA) - AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Nuri Karadaş, Grup Başkanı Arif Özcan Günay, meclis ve teşkilat üyeleri ile birlikte Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Vahap Güner'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan  Karadaş, Akçadağ'ın en önemli sorunlarından birinin konut olduğunu belirterek ilçede konut sorununa kalıcı çözümler bulmak amacıyla 3'ncü Etap TOKİ konut çalışmalarına başlanacağını söyledi.

Konut çalışmaları için partinin yetkili organları ile istişarelerinin sürdüğünü ve belli bir olgunlaşma aşamasına geldiğini aktaran Karadaş, "Akçadağ Kağıt Fabrikası ile Fatih Mahallesi koridorunda ilk etapta 10'ar dönümlük arsa planlaması ile karma Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki günlerde Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ile ortak bir açıklamamız olacak. İl başkanımız, partimizin milletvekilleri ile bilgi aktarımında bulunduk, inşallah Akçadağ'ın konut sorunu çözeceğiz." dedi

 

Akçadağ'a yakışır bir gençlik merkezi için de çalışmaların sürdüğünü  kaydeden Karadaş, " İl Başkanımız İhsan Koca'nın koordinesinde Malatya Büyükşehir Belediyemiz ve partimizin milletvekilleri ile birlikte tek ses olarak Akçadağ'a yapılması gereken tüm hizmetleri Allah'ın izniyle hayata geçireceğiz. Kapalı sulama sistemi , devlet hastanemize ek bina gibi konular ile birlikte birçok noktadaki çalışmaları da yakından takip ediyoruz. Akçadağ hizmete doyacak" diye konuştu

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner de Karadaş ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar diledi.

 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37