Aksaray'ın sorunlarını Bakan Kurum'un makamında görüştüler

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Vali Hamza Aydoğdu ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti.

27 Şubat 2021 Cumartesi 01:36
Aksaray'ın sorunlarını Bakan Kurum'un makamında görüştüler

AKSARAY (İGFA) - Aksaray’ın ihtiyaç duyduğu yatırımların yapılması ve devam edilen yatırımlardaki eksikliklerin giderilmesine yönelik yapılan ziyaretlerde şehrin Çevre ve Şehircilik Bakanlığını ilgilendiren konuları masaya yatırıldı. 

Vali Hamza Aydoğdu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer’in iletmiş olduğu konuları Bakan Murat Kurum ilgiyle dinledi.  Aksaray’da çevre ve şehircilik bakanlığı tarafından yapılan yatırımların daha hızlı ve daha kaliteli hale getirilmesi için çözüm önerileri oluşturuldu. 

Bakan Murat Kurum, Aksaray’ın hızla gelişen ve büyüyen bir şehir olduğunu belirtti.

Şehrin bu büyüme ve gelişme hızına bağlı olarak da ortaya çıkan ihtiyaçlarını karşılayacak ve Aksaray’ın her alanda gelişmesini sağlayacak yatırımların destekleneceğini ifade eden Bakan Kurum,  ihtiyaç duyulan noktalarda da kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığını aktardı.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ile birlikte yapılan ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer ise, Bakan Kurum'un Aksaray'ı ilgilendiren konuları dikkatle dinleyerek not aldığını belirtirken,  çözüm önerileri hakkında istişarelerde bulunduklarını anlattı.  Başkan Dinçer, Aksaray'ın ihtiyaç duyduğu yatırımların kazandırılması adına çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37