banner55

Alim Işık'tan projelere yakın takip

02 Ağustos 2022 Salı 08:45
Alim Işık'tan projelere yakın takip

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık Kütahya’ da devam eden proje çalışma alanlarını ziyaret etti.KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya Millet Bahçesi inşaat alanını ziyaret eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, yapılan çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı. Çalışanlara işlerinde kolaylıklar dileyen Başkan Işık, Kütahya Millet Bahçesinin altında otoparkı, üstünde sosyal donatıları, piknik alanları ile Kütahya’ya özel olarak projelendirildiğini söyledi.

YAŞAM PARKI ŞEKİLLENMEYE BAŞLADI

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık,” Yeniden hızlı bir şekilde çalışmalara başladık ve devam ediyoruz. En kısa süre içinde çalışmaları tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine açaçağız. Bugünde ara yolların beton zemini ile ilgili beton atma faaliyeti devam ediyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şehrimize ve şehrimizin güzel insanları siz değerli hemşehrilerimize hayırlı olsun diyorum” dedi. 

YAPIMI GEREKLİ OLAN TÜM YOLLARIMIZ ASFALTLANIYOR

İkizhüyük Mahallesi Hacı Ali Caddesi’nde 1. Organize sanayi istikametine doğru 8 metre genişliğinde 650 metre uzunluğunda sıcak asfaltlama çalışması yapılıyor. Asfaltlama çalışmalarımız Zığra Mahallesine doğru devam edecek.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37