Ardahanlı iş insanları ARÜ'nün Yaşam Merkezi'ni gezdi

Ardahanlı iş insanları Ardahan Üniversitesi'nde (ARÜ) Şehit Ömer Halisdemir Spor Kompleksi ve Derya Samancı Öğrenci Yaşam Merkezini gezdi.

04 Mart 2021 Perşembe 17:21
Ardahanlı iş insanları ARÜ'nün Yaşam Merkezi'ni gezdi

ARDAHAN (İGFA) - Ardahan Üniversitesi Yenisey Kampüsü´nde yer alan ve yapımı tamamlanan Şehit Ömer Halisdemir Spor Kompleksi ve Derya Samancı Öğrenci Yaşam Merkezi'ni Rektör Prof. Dr. Mehmet Biber tarafından tanıtıldı. Tanıtım gezisine Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci ve Ardahan´ın değerli İş İnsanları; Polat Nalbant, Nesrin Aslangörür, Serhat Aslangörür, Cenk Turan, Bülent Tekgül ve Doğancan Gündoğdu katıldı.

Kış mevsiminde, kampüste sosyal alanları kısıtlı olan öğrencilerin daha keyifli ve verimli vakit geçirmeleri amacıyla kompleksi inşa ettiklerini anlatan Rektör Prof. Dr. Mehmet Biber, "4 yılını kampüsümüzde geçiren öğrencilerimiz için böyle çok fonksiyonlu bir mekân büyük bir ihtiyaçtı. Bizler de bu ihtiyacı karşılamaya çalıştık. Öğrencilerimize sunduğumuz her türlü hizmette olduğu gibi burada da verilecek olan hizmeti büyük bir itina ile kontrol edeceğiz.

Ardahan Üniversitesi olarak, Yaşam Merkezi´mizde yer alan işletmelerin faaliyetlerini Ardahanlı girişimcilerin üstelenmesini arzu ediyoruz" dedi.

İçerisinde yüzme havuzu, fitness salonu, bowling salonu, sinema, kafeler ve farklı türde işletmelerin de yer alacağı kompleksin Ardahan için birçok ilki içinde barındıracağını söyleyen Rektör Biber, daha sonra Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Yakup Aksel ile birlikte konuklarına merkezi gezdirdi.

Ardahanlı iş insanları üniversitede bu projeleri görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Gezide Rektör Biber, günün anısına konuklara çeşitli hediyeler takdim etti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37