Aşık Zülali Derneği'nden muhteşem gece

Aşık Zülali Derneği'nden muhteşem gece

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Mart 2019 Pazar 01:06
 Aşık Zülali Derneği'nden muhteşem gece

Körfez'in önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Genç İş Adamı Murat Ağyar'ın başkanlığını yürüttüğü Aşık Zülali Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen Posof ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşun 98. yıl kutlama programı, yoğun bir katılım ile Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını Dernek Başkanı Murat Ağyar gerçekleştirdi. Birlik ve beraberlik mesajı veren Ağyar, "Amacımız dostlukları pekiştirmek, sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamaktır. Her yıl sürdüğümüz geleneklerimizi bu sene de gerçekleştirerek Posof'umuzun düşman işgalinden kurtuluş yıldönümünü kutlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz" diyerek katılan herkese teşekkür etti.

Programda, Körfez Belediyesi'ne ait folklor ekibi güzel bir oyun sergiledi ve katılımcılardan alkış aldı. Programa; Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Körfez Belediye başkanı İsmail Baran, Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi ve İYİ Parti ilçe başkan adayları, muhtarlar, muhtar adayları, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, iş adamları, sanayiciler, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yöresel yemeklerin ikram edildiği programda, derneğe emeği geçenlere ve katkı sağlayanlara plaket verildi. Aşıkların ve tanınmış yerel sanatçıların sahne aldığı programa katılımın yoğun olması dernek yöneticilerini mutlu etti.
Son Güncelleme: 03.03.2019 12:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37