Aşklarını taçlandırdılar

Aşklarını taçlandırdılar

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Haziran 2019 Perşembe 10:58
 Aşklarını taçlandırdılar
Geçtiğimiz günlerde Gebze Gölcüönü Meydanı muhteşem bir evlilik teklifine tanıklık etti.

Rabia ve Nuh çifti uzun yıllardır sevgiliydiler. Hatta ünüversitede bile ikisi de aynı şehri, aynı okulu seçmişler, bir an olsun birbirlerinden ayrılmamışlar. 

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Rabia’ ya sürpriz yapmak isteyen Nuh, sevgilisinin yakın arkadaşları ve Gölcüönü Meydanı esnafının da desteğini alarak muhteşem bir evlilik teklifi yaptı. 

Öncelikle meydanı afişler, balonlar flamalarla süsleyen, ardından sevgilisinin geçeceği yollara mumlar yakıp gül yaprakları döken damat, muhteşem bir görsel şölen eşliğinde evlilik teklifinde bulundu.
 
Hiç bir şeyden habersiz çalıştığı iş yerinden çıkan gelin hanım bu görselliği gördüğünde kısa bir şaşkınlık yaşadı, duygusal anların yaşandığı süreçte Nuh çevre esnafın ve vatandaşların alkışları eşliğinde evlilik yüzüğünü çıkararak teklifte bulundu. 

Titrek bir sesle teklife evet diyen Rabia gözyaşlarını tutamadı. Bir süre meydanda vatandaşların alkışları eşliğinde dans eden çift yine alkışlar arasında meydandan ayrıldı. 30 Haziran 2019 olarak nişan tarihini belirleyen çiftimize biz de mutluluklar diliyoruz.

Son Güncelleme: 20.06.2019 11:00
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37