AUTOFEST rüzgârı 41 Burda’da başlıyor

AUTOFEST rüzgârı 41 Burda’da başlıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Haziran 2019 Salı 15:19
 AUTOFEST rüzgârı 41 Burda’da başlıyor


Kocaelilileri ilklerle buluşturarak, özel deneyimler yaşatan 41 Burda AVM,  15 - 16 Haziran’da düzenlenecek açık hava otomobil festivali ‘AUTOFEST’ ile ziyaretçilerini karşılıyor.

Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve açıldığı günden itibaren Kocaeli’nin alışveriş, yaşam ve buluşma merkezi haline gelen 41 Burda AVM, birbirinden özel otomobilleri ‘AUTOFEST’ te buluşturarak, ziyaretçilerine heyecan dolu anlar yaşatacak. 

41 Burda AVM, 15 – 16 Haziran tarihleri arasında ev sahipliğini yapacağı, AUTOFEST ile görsel bir şölen yaşatacak. AUTOFEST; paha biçilemez klasik arabalardan, spor arabalara, ralli’den, off-road’a, drag’dan drift’e kadar otomobil dünyasını, tüm detayları ile ziyaretçilerinin beğenisine sunacak. 

Ayrıca, ünlü drift pilotları Abbas Çimen ile Mert Gırgırlar’ın yanı sıra tuningcadde, mmpowergarage gibi sosyal medyada dikkatleri üzerine çeken isimler de AUTOFEST’te yerini alacak.

JÖK VE EGM DE AUTOFEST’TE

JÖAK (Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı) AUTOFEST’te yerini alarak festival ziyaretçileri ile buluşacak ve kahraman Türk ordusundaki hizmetlerini de ziyaretçilerle paylaşacak.  JÖAK’ın yanı sıra Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) de,  katılımcıları bilinçlendirmek için takla, kaza ve alkol simülatörleri ile festival alanında yer alacak. 

Otomobil tutkunlarını bir araya getiren 41 Burda AVM, bu heyecanı birlikte yaşamak için tüm  ziyaretçilerini AUTOFEST’e davet ediyor.

AUTOFEST için detaylı bilgiye www.41burda.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

41 BURDA AVM HAKKINDA


Esas Gayrimenkul tarafından 2016 yılında hayata geçirilerek kapılarını açan 41 Burda AVM, 59 bin m2'lik kiralanabilir alanı, toplamda 180 adet mağazası, 2.400 araç kapasiteli kapalı / açık otoparkı ile alışverişin en kapsamlı halini ziyaretçilerine sunmaktadır. 25 adet cafe-restoranı, 1.250 koltuk kapasiteli 10 sinema salonu, 1.500 m2'lik spor alanı ve 2.450 m2'lik çocuk eğlence alanının yer aldığı 41 Burda AVM, Kocaeli'nin yaşam ve buluşma merkezi olarak öne çıkmaktadır. 41 Burda AVM, dünyanın sayılı pazarlama ve iletişim dernekleri arasında gösterilen AMCP'nin organize ettiği MarCom Ödüllerinde "Kahve Festivali" projesiyle 2 Platin ve 2 Altın ödülün sahibi olarak başarısını tescillemiştir.

ESAS GAYRİMENKUL HAKKINDA


Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım firmalarından biri olan Esas Gayrimenkul, alanında uzman ekibi ile uzun vadede değer yaratan projeler geliştirmekte ve yönetmektedir. 2009 yılında faaliyetine başlayan Esas Gayrimenkul, bugün yurt içi ve yurt dışında toplamda 1.2 milyon m²’lik kiralanabilir alanda, çevre dostu olan ofis, konut, alışveriş merkezi ve otel projelerine imza atmıştır.  
Türkiye genelinde 6 alışveriş merkezi, 3 ofis binası ve 1 konut projesini hayata geçiren Esas Gayrimenkul, yurt dışında ise 7 ülkede toplam 30 projeyle alışveriş merkezi, otel ve ofis binalarına yatırımlarını sürdürmektedir.

Son Güncelleme: 11.06.2019 21:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37