Balçık’ta hak sahiplerine tapular protokolden

Mahallelerde yapılan imar uygulamalarıyla tapu sorununu Gebze gündeminden çıkarmak için adımlar atan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Balçık’ta 1 Milyon metrekare alandaki hak sahiplerine tapularını; AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Başkanı Tahir Büyükakın ve ilçe protokolüyle birlikte verdi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Ocak 2021 Çarşamba 19:30
Balçık’ta hak sahiplerine tapular protokolden

Mahallelerde yapılan imar uygulamalarıyla tapu sorununu Gebze gündeminden çıkarmak için adımlar atan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Balçık’ta 1 Milyon metrekare alandaki hak sahiplerine tapularını; AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Başkanı Tahir Büyükakın ve ilçe protokolüyle birlikte verdi.

PROTOKOLDEN GENİŞ KATILIM

Mahallelerde yapılan imar uygulamalarıyla tapu sorununu Gebze gündeminden çıkarmak için adımlar atan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hak sahiplerine tapularını teslim etmeyi sürdürüyor.

Balçık Mahallesi’nde imar uygulaması yapılan alandaki hak sahiplerine tapularının teslim edildiği sembolik tapu teslim törenine ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yanı sıra Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, KBB Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, BBP İl Başkanı Remzi Kaya, siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

BÜYÜKGÖZ: 1 MİLYON METREKARE ALANDA

Balçık Mahallesi’nde imar uygulamasının yapıldığı alandaki hak sahiplerine tapularının teslim edildiği sembolik törenin ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı selamlama konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli protokol, değerli hak sahipleri törenimize hoş geldiniz. Ayağınıza sağlık. Seçimlerden bugüne birçok bölgede şuyulandırma çalışmalarını hızlandırdık ve tamamladık. Gebze’de tabiri caizse sessiz sedasız bir devrimi gerçekleştiriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın belirlediği tevazu, samimiyet ve gayret çerçevesinde gönül belediyeciliği şemsiyesi altında yürütüyoruz. Bugün işlemleri biten 1 milyon metrekarelik alanda hak sahiplerimize tapularını, düzenlediğimiz sembolik törende teslim etmiş olacağız. Biz milletimize aşkla, şevkle, bıkmadan yorulmadan hizmet etmeye devam edeceğiz. Hak sahibi hemşerilerimizin tapuları hayırlı uğurlu olsun.”

BÜYÜKAKIN: ZİNNUR BEY ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

Başkan Büyükgöz’ün ardından kürsüye gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Daha önce yapılan tapu törenlerinden bir yenisini yapıyoruz. Maşallah Zinnur Bey arı gibi çalışıyor. Mesleğinin de belediye başkanlığının da hakkını veriyor. Yıllardır devam eden tapu meselelerini tam bir ustalıkla birer birer çözüyor. Kendisini yürekten tebrik ediyorum. Zinnur Bey’in dediği gibi sessiz sedasız sakince çalışıyoruz. İşimize bakıyoruz laf üretmiyoruz. Şov, reklam yapmıyoruz. Sadece işimize bakıyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimizle Gebzemizi, Darıcamızı, Dilovamızı, Çayırovamızı imar etmeye, kalkındırmaya devam edeceğiz. Güzel Gebze’mizde Fatih’in son seferini yaptığı zaman otağını kurduğu Hünkar Çayırı da ihya edilecek inşallah. Bugün tapusunu alacak kardeşlerimi tebrik ediyor, hayırlı uğurlu olması temennilerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

KOCAELİ MİLLETVEKİLLERİNDEN KUTLAMA

Başkanı Tahir Büyükakın’ın ardından kürsüye gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “Biz bu hizmetleri milletimiz için yapıyoruz. Bizim derdimiz davamız bu millettir. Allah’a hamd olsun 19 yıllık süreçte Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi değil. Gebze’deki tapu sorununun çözümü noktasında hizmet üreten Gebze Belediye Başkanımızı kutluyorum. Bugün tapularına kavuşacak değerli hemşerilerimize de hayırlı uğurlu olsun temennilerimi iletiyorum” dedi. Yaman’ın ardından kürsüye gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de konuşmasında, “Belediyelerde planlama çalışmaları çok önemli. Eğer bu çalışmalar sağlıklı bir şekilde sürdürülür ve gerekli altyapı sağlanırsa şehir rahat eder. Tapu dağıtım töreni de bu planlama çalışmasının birer neticesidir. Belediye başkanımıza bu güzel hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza da desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Tapu sahiplerine de hayırlı uğurlu olsun temennilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından protokol tarafından hak sahiplerine tapu ve hediye takdiminde bulunuldu.

Son Güncelleme: 20.01.2021 19:36
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37