Başkan Acay'dan Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak,tüm islam aleminin Ramazan Bayramını tebrik etti.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Mayıs 2021 Çarşamba 15:08
Başkan Acay'dan Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak,tüm islam aleminin Ramazan Bayramını tebrik etti.

Başkan Acay mesajında,"11 ayın sultanı Ramazan ayının bereketi ile gelen mübarek Ramazan Bayramında barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeli, aile, akraba, komşuluk ve arkadaşlık bağlarını güçlendirmeliyiz. 
Ramazan Bayramı’nın manevi atmosferinden yararlanarak tüm hayatımızda iyiye ve güzele yönelmeliyiz. Bizleri milletçe sevgi ve saygı bağları ile birleştiren, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olacak, yeni bir bayrama daha huzur, güven, birlik ve beraberlik ortamı içerisinde ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.
Bu duygu ve düşünceler ile Darıcalı hemşerilerimin, milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bu bayramın hepimize, bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum"
dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37