Başkan Bıyık, Salı Pazarı'nı gezdi

Başkan Bıyık, Salı Pazarı'nı gezdi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Eylül 2019 Salı 18:26
 Başkan Bıyık, Salı Pazarı'nı gezdi

 

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Osmangazi Mahallesi’nde kurulan Salı Pazarı’nı gezerek pazarcı esnafı ve vatandaşlarla hasbihal etti.
Darıca’yı sokak sokak gezen ve sürekli vatandaşın içinde olmaya özen gösteren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Osmangazi Mahallesi’nde kurulan Salı Pazarı’nı ziyaret ederek hem pazarı gezdi hem de pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.

ÖNCE AŞURE İKRAMI 
SONRA PAZAR GEZİSİ
Osmangazi Mahallesi’nde bulunan Saat Kulesi önünde mahalle sakinlerine aşure ikramında bulunan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, aşure kazanın başına geçerek vatandaşlara aşure dağıttı. Başkan Bıyık, eşi Havva Bıyık ve AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek’in yanı sıra partililerle birlikte vatandaşlara aşure ikramında bulunurken Muharrem ayının bereketini de Darıcalılarla birlikte paylaştı. Başkan Bıyık, aşure dağıtımından sonra Salı Pazarı’nı da ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti.

HER ZAMAN İÇİNİZDE OLACAĞIM

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, esnafın ve vatandaşın sorunlarını dinleyip taleplerini not alırken her fırsatta sokakta olmaya devam edeceğini söyledi. Başkan Bıyık, “Sadece seçim dönemlerinde değil her zaman sizlerin içinde olmaya devam edeceğim. 
Sizlerin derdi her zaman bizim derdimiz oldu ve olmaya da devam edecek. Darıca Belediyesi, zor zamanlarınızda sırtınızı dayadığınız bir dayanak olacak. Çarşıda, pazarda, mahallede sokakta, düğünde cenazede hep birlikte olacağız” diye konuştu.


Son Güncelleme: 17.09.2019 18:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37