Başkan Büyükakın: 150 yıllık bilek güreşenin son raundu olacak

“YPG ve diğer terör örgütlerinin güçlendirilmesi için gerek yurt içinden gerekse yurt dışından yoğun bir çabanın olduğunu biliyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Büyük devlet olmanın getirdiği adımları atıyoruz, atmaya da devam edeceğiz. 2023, Türkiye’nin yükselişi için çok önemli bir tarihtir ve 150 yıllık bilek güreşinin son raundu olacak” şeklinde konuştu.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Aralık 2021 Perşembe 13:38
Başkan Büyükakın: 150 yıllık bilek güreşenin son raundu olacak

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Özdemir ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Ulusal ve uluslararası konular başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında konuklarıyla görüşen Başkan Büyükakın, Özdemir ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi. “2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak çok çalışacağız” diyen Ülkü Ocakları Başkanı Özdemir, “Bizlerin üzerine ne düşüyorsa yerine getireceğiz. Şehidimizin bacısına küfür eden Milletvekili, şehidimizin kabrine terör örgütünün ismini yazanda bu kenttendir. Bunları neden yaptıklarını çok iyi biliyoruz. Ülkü ocakları olarak fotoğrafın büyüğünü çok net bir şekilde görüyoruz” dedi.

“BİRİLERİ, SAHİBİNİN SESİYLE KONUŞA DURSUN”

“2023 seçimlerinin 150 yıllık bilek güreşenin son raundu olacak” diyerek “Biz beka dediğimizde farklı tutumlar ve söylemlere kalkışanlara siyasetteki gelişmelerin farkında olmalarını arzu ederim” vurgusu yapan Başkan Büyükakın, “Bir bir yıkılan tüm vesayetler bölgesel olarak büyük kazanımlarımızı içeriyor. Daha dün sandıktan çıksanız bile bu ülkeyi yönetmeniz için yeterli değildir diyenleri biliyoruz. Çok şükür bu vesayeti de yıktık. Bugün gönül coğrafyamızda mazlumların yanında bölgesel olarak hak ve hukukun destekçisi durumundayız. Elbette ülkemizin çıkarlarını da koruyoruz. Savunma Sanayi başta olmak üzere her alanda yüksek teknolojiyi üretir konuma geldik. Özellikle birileri, sahibinin sesiyle konuşa dursunlar, milletimiz gereken cevabı vakti geldiğinde bir kez daha verecektir. Biz ise milletimizin sesi oluyor, vatandaşların söylediklerine dikkat kesiliyoruz” ifadelerini sarf etti.

“BÜYÜK DEVLET OLMANIN GETİRDİĞİ ADIMLARI ATIYORUZ”

Suriye, Libya, Azerbaycan ve Balkanlar olmak üzere gönül coğrafyasında ki gelişmelerinde ele alındığı toplantıda, “YPG ve diğer terör örgütlerinin güçlendirilmesi için gerek yurt içinden gerekse yurt dışından yoğun bir çabanın olduğunu da biliyoruz” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, “Bölgesel çatışmalara devam edip rahatlarına bakmak istediklerini, ülkemizin ulusal güvenliğine karşı adım attıklarını görüyor ve buna göre dünyanın her noktasında önlem alıyoruz. Büyük devlet olmanın getirdiği adımları atıyoruz, atmaya da devam edeceğiz.

2023, Türkiye’nin yükselişi için çok önemli bir tarihtir. Ülkemize ya batılılar hâkim olacak ya da yerliler hâkim olacak” şeklinde konuştu. “Ülkücü gençlik üzerinden yapılmak istenen provokasyonlara karşı dikkatliyiz” diyen Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Özdemir ise, “Liderimizin ve Cumhurbaşkanımızın arkasındayız. 2023 seçimlerine çok iyi bir şekilde çalışıyor ve hazırlanıyoruz” sözlerini sarf etti. Birliktelik yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37