banner55

Başkan Büyükakın: İki ilçemize 518 Milyon TL’lik yatırım yaptık

İki yıllık süreçte Dilovası ve Karamürsel ilçesine toplamda 518 Milyon TL’lik yatırım yaptıklarını vurgulayan Başkan Büyükakın, “Biz eser ve hizmet üretmeye, halkımızın taleplerine cevap vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Eylül 2021 Cuma 22:49
Başkan Büyükakın: İki ilçemize 518 Milyon TL’lik yatırım yaptık

AK Parti Mahalle Başkanları toplantılarına katılan Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Dilovası’nın ardından Karamürsel’de tamamlanan ve devam eden projeler hakkında mahalle başkanlarına bilgi verdi.

İki yıllık süreçte Dilovası ve Karamürsel ilçesine toplam da 518 Milyon TL’lik yatırım yaptıklarını vurgulayan Başkan Büyükakın, “İşte bu rakamlar, Büyükşehir Belediyesi olarak ortaya koyduğumuz hizmet ve eser siyasetinin şehrimize olan yansımasıdır. Biz eser ve hizmet üretmeye, halkımızın taleplerine cevap vermeye devam edeceğiz. Milletimiz yaşamını sürdürdüğü oturduğu mahallesinde, caddesinde, sosyal alanlarında Büyükşehir Belediyesi’ni yakından hissetmektedir. Durmadan çalışacak ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

“YİNE SADECE AK PARTİ KADROLARI YAPACAKTIR”

“Esnaf ve vatandaşlarla olan buluşmalarında, bu kentin kıymetli vatandaşları, bize şunu net bir şekilde ifade ediyor” diyen Başkan Büyükakın, “Halkımız, ‘Bize hizmeti ancak AK Parti yapar. Biz dünü unutmadık. Neler yaşadığımızı çok iyi biliyoruz. Bunun yanında şunu da çok iyi biliyoruz ki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti bize hizmet verdi, yine sadece AK Parti kadroları yapacaktır, diyor.” ifadelerini sarf etti.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş liderliğinde gerçekleştirilen Mahalle Başkanları toplantılarına, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve İlçe Başkanı Sait Mete’de katılırken, ortaya koydukları çalışmalar hakkında teşkilat üyelerine detaylı bilgi veren Başkan Büyükakın, “Mahalle Başkanlarımıza teşkilat için ortaya koydukları emek ve gayret için bir kez daha teşekkür ediyorum. Hizmetlerimizi anlatmada özverili gayretlerinizden dolayı çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

“MİLLETİMİZ ESER VE HİZMET ÜRETENİ GÖRÜYOR”

Başkanlarıyla olan toplantılarda, yeni ortaya çıkan taleplere karşı gereken adımların atılacağını da dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, “Milletimiz nereye baksa hükümetimizin ve Büyükşehir Belediyemizin aslında Cumhurbaşkanımızın eserlerini görüyor. Teşkilatlarımız sokak sokak bu hizmetleri anlatıyor, anlatmaya da devam edecektir.

Esnafından işçisine, gencinden yaşlısına, kadınından engellisine kadar her alanda vatandaşımıza dönük hizmetlerimiz var. Bunları daha gür sesle anlatacağız. Milletimiz eser ve hizmetleri üreteni görüyor. Durmayacak, yolumuza devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelik yapılan karşılıklı görüş alışverişinin ardından tamamladı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37