Başkan Büyükgöz şehit ailelerini unutmadı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Şehitler Haftası münasebetiyle, Gebzeli şehitlerimizin ailelerini telefonla arayarak hatırlarını ve bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Nisan 2020 Pazartesi 17:12
Başkan Büyükgöz şehit ailelerini unutmadı

Başkan Büyükgöz, Gebze’nin kahramanlarını unutmuyor.Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Şehitler Haftası münasebetiyle, Gebzeli şehitlerimizin ailelerini telefonla aradı.

Şehit ailelerinin hatırlarını ve bir isteklerinin olup olmadığını da soran Başkan Büyükgöz, “Kovid 19 virüs salgınıyla mücadele ettiğimiz şu günlerde, aziz şehitlerimizin bizlere yadigarı olan sizleri telefonla da olsa arayarak halinizi hatırınızı sormak istedim.

Vatanı uğruna hainlerle, teröristlerle kahramanca çarpışırken şehitlik mertebesine ulaşan kıymetli evlatlarımızın, kardeşlerimizin bizlere yadigarı, emaneti olan sizlerin her zaman yanındayız. Virüs musibetini ülkece alt ettiğimizde daha nice program ve buluşmalarda bir araya gelerek hasret gidereceğiz inşallah.

Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmet, minnetle yad ediyorum. Mekanları cennet olsun inşallah. Allah’a emanet olun sağlıcakla kalın” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37