Başkan Büyükgöz’den, Gebzeli çiftçilere ziyaretler

Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilçenin kırsal mahallerinde üretim yapan Gebzeli çiftçileri ziyaret eden 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü kutladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Mayıs 2020 Cuma 17:38
Başkan Büyükgöz’den, Gebzeli çiftçilere ziyaretler

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den, Gebzeli çiftçilere ziyaret. 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nde Başkan Büyükgöz bir dizi ziyaret yaparak Gebzeli çiftçilerin günlerini tebrik etti.

İlk olarak Gebze Ziraat Odasını, AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelli ile birlikte ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Oda Başkanı Ayhan Pekşen ve tüm çiftçilerin 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü kutladı.

Gebze’nin kırsal mahallelerinin önemli tarımsal üretim merkezleri olduğunu ifaden eden Başkan Büyükgöz, “Pandemi günleri bizlere; sağlığın ve üretimin özellikle de tarımsal ve gıda üretiminin ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Kentler, ilçeler için her zaman üretim yapan başımızın tacı çiftçilerimizin 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü tebrik ediyorum. Allah işlerinizde kolaylıklar, bereketli kazançlar nasip etsin inşallah” dedi.

ziyaretinin ardından Gebze’nin kırsal mahallelerinde sera ve tarlalarda üretim yapan Gebzeli çiftçileri ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve beraberindeki heyet, Çiftçiler Günü’nü kutlayarak işlerinde kolaylıklar ve bereketli kazançlar diledi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37