Başkan Hürriyet esnafa siper maske dağıtacak

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet'in kurduğu dikimevinde koronavirüse karşı sağlık ekipmanı üretimi her geçen gün artarken, İzmit Belediyesi tarafından sağlık çalışanlarının ardından esnafa da siper maske dağıtımına başlanacak.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Nisan 2020 Pazar 21:12
Başkan Hürriyet esnafa siper maske dağıtacak

Koronavirüsle mücadele kapsamında İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in kurduğu İzmit Belediyesi Dikimevinde sağlık ekipmanları üretim kapasitesi her geçen gün artıyor. Başkan Hürriyet dikimevinde çalışmaları büyük bir titizlikle takip ederken hem dikimevindeki gönüllü kadınların, hem belediye hizmet binasında görevli personelin ürettiği siper maskeler pazartesi gününden itibaren esnafa ücretsiz olarak dağıtılacak.

HAFTADA 5 BİN ADET SİPER MASKE

Steril maskede yeni getirdiği makineyle günde 30 bin adet üretim potansiyeline ulaşan İzmit Belediyesi, hem dikimevindeki gönüllü kadınların hem de belediye hizmet binasındaki görevli personelin emekleriyle bir haftada 5 bin adet siper maske üretim kapasitesine de ulaştı.

ESNAFA DAĞITILACAK

İlk etapta başta sağlık çalışanları olmak üzere koronavirüsle mücadele kapsamında çalışan personele dağıtılan siper maskeler, İzmit Belediyesi tarafından esnafa, taksi duraklarına ve kullanım alanlarına göre birçok vatandaşa ücretsiz olarak dağıtılacak.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37