Başkan Karabacak, KEDFE'yi ağırladı

Başkan Karabacak, KEDFE'yi ağırladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Aralık 2017 Salı 14:49
Başkan Karabacak, KEDFE'yi ağırladı


Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 6. Genel Kurul'da yeniden başkanlığa seçilen Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Başkan Karabacak, başkan ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

DERNEKLERLE BİRLİKTE GÜZEL İŞLERE İMZA ATTIK


Ziyarette ilçedeki sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte güzel işlere imza attıklarını ifade eden Başkan Karabacak, Darıca ilçemiz ülkemizin dört bir yanından insanların bir arada yaşadığı kozmopolit yapıya sahip bir ilçe. Bizler bu renkli mozaiği bir arada tutarak şehrimizi güzelleştirme adına çalışmalarımıza yön veriyoruz. 

Özellikle yaz aylarında düzenlediğimiz ve Şehirler ve Kültürler Kaynaşması etkinliklerimizde ülkemizin dört bir yanından insanları ilçemizde ağırlayarak ülkemizin gelenek, görenek, örf ve adetlerini yaşatmaya gayret ediyoruz. İlçemizin önemli bir kesimini oluşturan Erzurumlu hemşerilerimizle de her daim biriz ve beraberiz. Görevlerinizde bir kez daha başarılar diliyorum" sözleriyle düşüncelerini açıkladı.

Ziyarette konuşan KEDFE başkanı Tekin Dursun ise "Kocaeli’de ikamet eden Erzurumlular olarak bu kentte yaşamaktan ve kendi kültürümüzü burada yaşatmaktan gurur duyuyoruz. Türkiye farklı kültürlerin bir çatı altında yaşadığı çok renkli bir ülke. Yerel yönetimlerle birlikte şehrimizin gelişimi için çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizlerin yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz" diyerek konuşmasını tamamladı. 
Son Güncelleme: 12.12.2017 14:51
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37