Başkan Karabacak, Mardin'den misafir ağırladı

Başkan Karabacak, Mardin'den misafir ağırladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Ekim 2018 Salı 23:29
 Başkan Karabacak, Mardin'den misafir ağırladı

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Mardin'in Savur İlçesi Kaymakamı ve Kayyum olarak atanan Bayram Türker ve Savur ilçesinden gelen birim müdürlerini ağırladı.

Savur Kaymakamı Bayram Türker ve beraberindeki heyet Başkan Karabacak’ı makamında ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulunurken, Kaymakam Türker, Savur ilçesine yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Karabacak’a teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte de bilgi ve tecrübelerinden istifade edeceklerini söyledi. 

DARICA'DAKİ PROJELERİ İNCELEDİLER

Başkanlık makamındaki ziyaretin ardından misafirlerine ilçeyi gezdiren Başkan Karabacak, yaptığı projeler hakkında da bilgilendirmelerde bulundu. Adnan Menderes Kültür Merkezi, Sancaktepe, Bayramoğlu Balyanoz Koyu, K.Karabekir Mahalle Konağı ve Sevgi Parkı’nı gezerek hem ilçe hem de devam projeler hakkında bilgiler alan Savur Kaymakamı Bayram Türker ve birim müdürleri misafirperverliğinden dolayı Başkan Karabacak’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler. 

Geçtiğimiz Mart ayında İçişleri Bakanlığı tarafından bilgi ve tecrübelerini paylaşması amacıyla Mardin’in Savur ilçesinde görevlendirilen Başkan Karabacak ise ekibiyle birlikte daha önce Savur’da temaslarda bulunduklarını hatırlatarak, ülkemizin her karış toprağına hizmet etmek bizleri mutlu ediyor, Darıca’da edindiğimiz bilgi ve birikimlerimizi Savur’daki vatandaşlarımıza hizmet için de paylaşıyoruz. 

Şehrin belirli bölgelerinde alt yapı çalışmaları, çocukların vakit geçirebileceği semt sahaları ve çocuk parkları yapımı ile çöp konteyneri gibi ihtiyaçları  gidermek için çalışmalarımıza yaptık. Savur’da belediyecilik anlamında eksiklikleri tespit ederek, oradaki vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için kaymakamlığımızla birlikte ortak çalışmalar yapıyoruz. Ülkemizin her karış toprağında yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmek bizim için büyük bir onurdur" diyerek nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 23.10.2018 23:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37