Başkan Kocaman'dan Kurban Bayramı mesajı 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Temmuz 2021 Pazar 22:35
Başkan Kocaman'dan Kurban Bayramı mesajı 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Kocaman mesajında şunları söyledi:

Kurban Bayramı'na daha kavuşuyor olmanın manevi hazzı ve mutluluğu içerisindeyiz. Son 1,5 yıldır bayramlarımızı buruk ve alışkanlıklarımızdan farklı yaşamak zorunda kaldık. Pandemi ile mücadele kapsamında kısıtlamalara tabi olduk. Allah’ın izniyle bu Kurban Bayramımızı maske-mesafe-hijyen kurallarına bağlı olarak kısmen daha özgür kutlayabileceğiz. Aşı seferberliğimiz hızla devam ediyor.

Bayramlarımız bir arada olunca daha güzel ve daha anlamlı. Beraberlik ve dostluk duygularımızın pekiştiği bu özel günler aynı zamanda, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı da güçlendirme vesilesidir. Kurban Bayramlarında teslimiyet, paylaşım, bereket ve şükür vardır. Sevgi ve merhamet vardır. Rabbim hem dua edenlerden, hem dua alanlardan olmayı nasip eylesin.

Bu duygu ve düşüncelerle; salgınların, afetlerin olmadığı, bayram sevinci ve coşkusunu huzurla yaşayabildiğimiz nice bayramlara kavuşmak dileğiyle tüm Müslüman âleminin Mübarek Kurban Bayramı'nı kutlar; Kartepeli hemşehrilerime sağlık, mutluluk, huzur, kardeşlik ve esenlikler getirmesini temenni ederim” dedi. 
Kartepe’de Kurban Bayramı bayramlaşması 21 Temmuz 2021 Çarşamba Günü (Kurban Bayramı’nın II’nci günü) 09.30’da Kent Meydanı’nda yapılacak. 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37