Başkan Kocaman’dan atla terapiye davet

Kartepe Belediyesi Atla Terapi Merkezi’ni ziyaret eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, tesis sorumlusundan bilgi aldı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Eylül 2020 Cumartesi 13:31
Başkan Kocaman’dan atla terapiye davet

Kartepe Belediyesi Atla Terapi Merkezi’ni ziyaret eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, tesis sorumlusundan bilgi aldı. Atları elleriyle besleyen ve sonrasında at binen gençlere eşlik eden Başkan Kocaman bu harika deneyimi yaşamaları için herkesi Kartepe Belediyesi Atla Terapi Merkezi’ne davet etti.

Kartepe Belediyesi’nin sosyal belediyecilik ve engelli çalışmaları kapsamında, engelli bireyler için geliştirilmiş iyileştirme yöntemlerinden biri olan Atla Terapi Merkezi kurulmasından bu yana büyük ilgi görüyor.

ENGELLİ TEDAVİSİNE DESTEK

Kartepe Belediyesi Atla Terapi Merkezi’nde kas ve gelişim hastalıkları, down sendromu, otizm, spastizm gibi çeşitli hastalıkların destekleyici tedavisi için atla terapi yöntemi kullanırken, sosyal binicilik yapmak isteyenlere de hizmet veriyor.

KOCAMAN AT BİNDİ

Belediyesi Atla Terapi Merkezi’ni ziyaret eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman yetkililerden bilgi aldı. Terapi merkezinde bulunan atlarla yakından ilgilenen Başkan Kocaman, at binerek Kartepelilere çağrıda bulundu.

SAYISIZ GÜZELLİKTEN BİRİ

Kartepe Belediyesi Atla Terapi Merkezi’nin ilerleyen günlerde farklı konseptlerle Kartepelilere hizmet vereceğini belirten Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Atla Terapi Merkezimize herkesi bekliyoruz. Kartepemizi tercih edenlerin sayısız sebeplerinden biri de Atla Terapi Merkezidir. At binecek olan güzel vakit geçirmek isteyen herkese kapımız açıktır” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37