Başkan önlüğü taktı 1 ton ayva 1 saatte tükendi

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, önlüğü giydi, tezgah başına geçerek ayva sattı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Ekim 2020 Çarşamba 15:59
Başkan önlüğü taktı 1 ton ayva 1 saatte tükendi

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, önlüğü giydi, tezgah başına geçerek ayva sattı. Ayva satışından elde edilen gelir KOÜ Vakfı’na bağışlandı. Göreve geldiği günden itibaren, gençlere ve çocuklara özel önem veren Başkan Kocaman, düzenlediği farkındalık etkinliği ile güzel bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Eylül ayının son günlerine doğru hasadı başlayan Kartepe’nin marka değerlerinden biri olan Eşme Ayvası, vatandaştan yoğun ilgi gördü. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile davetine “ben de varım” şeklinde yorum yazan 20 genç ile birlikte Ormanya girişinde bir ton ayva satıldı.

KOÜ VAKFI’NA BAĞIŞ YAPILDI

Önlüğü giyerek, tezgah başına geçen Belediye Başkanı Kocaman, Ormanya’ya gelen hemşehrileriyle sohbet ederken Eşme Ayvası satışına bizzat destek verdi. Bir ton ayvanın satışından elde edilen gelirin tümünün KOÜ Vakfına bağışlandığı etkinlik, sosyal medyada da yoğun ilgi gördü.

BAŞKAN’A YORUM YAPTI, AYVA AYAĞINA GELDİ

Ayva satışları ile ilgili gelişmeleri sosyal medya hesabından paylaşan Kocaman, paylaşımlara gelen yorumlara da kayıtsız kalmadı. Başkan Kocaman, paylaşımına gelen yorumlarda Koronavirüs salgını nedeniyle evden ayrılamadığını ve hamile olup da canı çekenlerin olduğunu belirten bir vatandaşın da kapısına kadar ayva gönderdi

GENÇLER BİZİM HERŞEYİMİZ

“EşmeAyvası yemeyen kalmasın dedik” diyerek sosyal medya hesabından çağrıda bulunan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman 20 genç ile birlikte ayva satışı yaparken, diğer taraftan da ikramda bulundular. Belediye Başkanı Kocaman “Kocaeli Üniversitesi Vakfı yararına bağışlamak üzere, genç kardeşlerimizin de desteği ile bugün tam 1 ton Eşme Ayvası sattık. Toplanan paranın tamamı KOÜ Vakfı’na bağışlanacaktır. Sizlerin gönüllü olması bizler için çok kıymetlidir. Eşme Ayvamızı, Kartepeli üreticilerimizden satın aldık. Türkiye’nin en iyi ayvası Eşme Ayvası, bu şekilde tanıtımını da yapmış olacağız. Gençler bizim herşeyimiz. Onların katılımıyla, eğitim gören gençlerimize katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Renk kattılar, bereket kattılar. Rabbim her birine güzel bir gelecek nasip etsin” açıklamasında bulundu.

KARTEPE GENÇLİĞİ ÇOK ŞANSLI

Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman ile ayva satış etkinliğine katılan ve eğitime katkı sağlayan Kartepeli gençler, “Mustafa başkanımızı çok seviyoruz. Tanıdığımız başkanlardan çok farklı. Böyle bir yardımlaşma projesine bizleri de davet ettiği ve dahil ettiği için çok mutlu olduk. Başkanımızın da gayreti ve emekleriyle birlikte bir tonluk ayvayı bir saat dolmadan satıp, tükettik. Genç ve dinamik başkanımız bu ve benzeri etkinlikleriyle bizleri çok mutlu ediyor. Kartepe gençliği çok şanslı. Sağolsun, var olsun” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37