banner55

Başkan Şayir örnek gösterildi

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in önceki gün ilçede ki tüm hanelere dağıtımına başladığı gıda yardımına taraflı tarafsız herkesten tebrik ve destek mesajları yağıyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Nisan 2020 Çarşamba 14:05
Başkan Şayir örnek gösterildi

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in önceki gün ilçede ki tüm hanelere dağıtımına başladığı gıda yardımına taraflı tarafsız herkesten tebrik ve destek mesajları yağıyor.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ülkemizi etkisi altına alan Covid19 salgını ile yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle başlattığı çalışma ve yardım kampanyalarına bir yenisini daha ekledi.

HER EVE GIDA PAKETİ

Başkan Şayir’in ayrım yapmaksızın Dilovası’nın tamamına gıda paketi dağıtması hem ülke genelinde hem de tüm Kocaeli genelinde büyük ses getirdi. Başkan Şayir’in ayrım yapmadan Dilovası’nın tamamına yaptığı yardımlar sosyal medyada da örnek gösterildi. Başkan Şayir’e çok sayıda tebrik mesajı gelirken, yaptığı çalışmanın diğer belediyelere örnek gösterilmesi temenni edildi.

BU ZOR GÜNLERİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Yaptığı sosyal destek ve dayanışma çalışması ile bir kez daha halkın gönlünde taht kuran Başkan Şayir, gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu dile getirerek, “Covid19 salgını nedeniyle geçirdiğimiz bu zor günlerde merkezi hükümetimiz ile birlikte omuz omuza halkımızın mağdur olmaması için can siperane çalışıyoruz. Bu zor günleri birbirimize destek olarak ve en önemlisi evde kalarak, kendimizi izole ederek atlatacağız.

Halkımızdan istediğimiz zorunlu olmadıkları sürece evlerinden dışarı çıkmasınlar. Biz onlar için varız. Her daim onların yanında olacağız. Yeter ki bu salgından kısa süre önce kurtulup eski güzel günlerimize geri dönelim.”dedi.

HİZMETLERİMİZİ AYIRIM YAPMADAN YAPIYORUZ

Yapılan gıda yardımı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Şayir “Seçim sürecinde her platformda “Hiçbir ayrım yapmadan hizmet edeceğim” diye vurgulamıştım. Göreve geldiğimiz günden bu yana hizmetlerimizi hiçbir ayrım yapmadan eşit bir şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bu zorlu günlerde ve yaklaşan Ramazan ayı öncesi de ilçemizde ki tüm hanelere gıda yardımı yaparak halkımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Yaptığımız bu hizmetlerde bizlere destek olan, tebrik ve dua eden herkese teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37