Başkan Şayir, Zabıta Haftası'nı kutladı

Başkan Şayir, Zabıta Haftası'nı kutladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Eylül 2019 Cumartesi 20:58
 Başkan Şayir, Zabıta Haftası'nı kutladı

 

Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşun yıl dönümü olan Zabıta Haftası kapsamında Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Zabıta Müdürü Cengiz Taşdemir’i ziyaret etti.

Ziyarette zabıta personeli ile sohbet eden Başkan Şayir, “Zabıta birimlerimiz belediyelerin önemli birimlerinden biri. Zabıta teşkilatının kuruluşunun 192’inci yıl dönümünü ve ülkemizde görev yapan tüm zabıtaların da haftalarını kutluyorum.
ŞAYİR: HEPİMİZ ÖZVERİ İLE ÇALIŞACAĞIZ


Zabıtalarımız, 7/24 esasına göre mesai mefhumu gözetmeksiniz fedakârca görev yapmaktadır. İşinizi severek yapıyorsunuz. Belediye olarak bizlerin ana görevi, insanların mutlu bir ilçede yaşamalarına yardımcı olmak. Allah dirliğimizi ve birliğimizi bozmasın. 
Rabbim bizlere güzel hizmetler ettirmeyi nasip etsin. Personelimizle birlikte yeni dönemde güzel işlere imza atacağımıza inancımız tam. Hepimiz özveri ile çalışacağız” ifadelerini kullandı. 
Başkan Şayir, konuşmasının ardından Zabıta Müdürü Cengiz Taş demir’e çiçek takdim etti.
TAŞDEMİR TEŞEKKÜR ETTİ


Desteklerinden dolayı Başkan Şayir’e teşekkür eden Zabıta Müdürü Taşdemir "Bizlere verdiğiniz destek ile görevimizi en iyi şekilde yapmaya devam ediyoruz. Dilovamız için gece gündüz demeden her daim görevimizin başındayız" dedi.


Son Güncelleme: 07.09.2019 21:01
Anahtar Kelimeler:
Başkan Şayir
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37