banner55

Başkan Şayir’den Kurban Bayramı mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Temmuz 2020 Perşembe 13:51
Başkan Şayir’den Kurban Bayramı mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Şayir, yayımladığı mesajında, “Ülkemiz ve milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, milli ve manevi duyguların çağladığı, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban bayramını karşılamanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

BAYRAM SEVİNCİNİ YAŞAYALIM

Bayramlar karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı günlerdir. Bayram günlerinin sevincini akrabalarımızla, dostlarımızla, engelli, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızla, şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte yaşamak, milletimizle buluşma, kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini oluşturacaktır.

DAYANIŞMA İÇİNDE OLMALIYIZ

Sevinçlerin, mutlulukların paylaştıkça çoğaldığını, acıların ise paylaştıkça azaldığını biliyoruz. Milli birlik, bütünlük ve kardeşliğe ziyadesiyle ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak sevgiyle, hoşgörüyle tam bir kaynaşma ve birliktelik ruhuyla hareket etmeli ve sürekli dayanışma içinde olmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle bayramın tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin artmasına vesile olmasını temenni ederek, tüm halkımızın Kurban bayramını kutlar, sevgi ve selamlarımı sunarım” dedi.

BAYRAMDA KURALLARA RİAYET ETMEYİ UNUTMAYALIM

Başkan Şayir, mesajının ise sonunda koronavirüs salgını dolayısıyla vatandaşların sağlığı için bayram ziyaretlerini kontrollü bir şekilde yapmalarını maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmeleri gerektiğini vurguladı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37