Başkan Şayir’den Kurban Bayramı mesajı

Başkan Şayir’den Kurban Bayramı mesajı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Ağustos 2019 Cuma 15:28
  Başkan Şayir’den Kurban Bayramı mesajı

 

Dilovası
Belediye Başkanı Hamza Şayir mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Şayir yayınladığı mesajla hemşerilerinin Kurban Bayramı'nı kutladı. Kurban Bayramı'nı sevinç ve coşku ile bir kez daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
 
İnsanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulandığı, sergilendiği, birlikteliğimizin güçlendiği, bu mübarek bayramda, yüce dinimizin tavsiye ettiği gibi, herkesin birbiriyle kucaklaşmasını ve tüm toplumumuza dayanışma ve yardımlaşma havasının hakim olmasını temenni ediyorum. 

Huzur ve güven ortamı içinde kutlayacağımız Kurban Bayramı’nda ne yazık ki, bizler ülkemizde bayramın getirdiği güzellikleri hep birlikte barış ve sükun içinde idrak ederken; bütün dünyanın gözü önünde İslam ülkelerindeki katliam ve yıkımın acısını yüreğimizde hissediyor, komşu İslam ülkelerinde devam eden zulüm ve çatışmaların hüznünü tüm kalbimizde yaşıyoruz. 

Bu mübarek günler vesilesiyle, İslam dünyasında yaşanan kaos ve çatışmaların son bulmasını temenni ediyor, bayramın hemşerilerimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.

DİLOVASI’NDA BAYRAMLAŞMA 2. GÜNDE


Başkan Şayir, “Bayramın 2. günü saat 10.00'da Kent Meydanı gerçekleştireceğimiz bayramlaşmada ve daha nice bayramlarda bir arada olmak dileğiyle, Kurban Bayramınız mübarek olsun. Allah kestiğiniz kurbanları kabul etsin” dedi.

Son Güncelleme: 09.08.2019 15:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37