Başkan Şayir’den Ramazan Bayram mesajı

Başkan Şayir’den Ramazan Bayram mesajı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Haziran 2019 Pazar 16:53
 Başkan Şayir’den Ramazan Bayram mesajı


Dilovası
Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

"Bayramlar dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir" diyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir mesajında şu sözlere yer verdi: 

Kıymetli Hemşerilerim, Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını, sağlık ve birliktelikle bitirmiş olmanın huzur ve mutluluğu içindeyim. Yüce Rabbimizin biz Müslümanlara bir hediyesi olan bu nadide ayı; oruçla, ibadetle, hayırla, beraberce tamamlarken, bu ay içerisinde olabildiğince gönül sofralarında sizlerle birlikte olmaya çalıştım.

Toplum olarak hayatımızda müstesna bir yeri olan bayramlar dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği günlerdir.

Bizleri milletçe sevgi ve saygı bağlarıyla birleştiren, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olacak, yeni bir bayrama daha sağlık, huzur, güven, birlik ve beraberlik ortamı içerisinde ulaşmanın şükrü içerisindeyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın tüm islam âlemine, vatanımıza, milletimize ve insanlığa barış, bereket ve esenlikler getirmesini temenni ediyor, siz değerli hemşerilerimin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyorum.
Son Güncelleme: 02.06.2019 16:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37