Başkan Sezer esnafı gezdi

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, seçim döneminde dile getirdiği gibi gönül belediyeciliği şiarını sürdürüyor ve hemşehrileriyle iç içe bir yönetim anlayışını benimsiyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Ekim 2020 Salı 12:58
Başkan Sezer esnafı gezdi

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, seçim döneminde dile getirdiği gibi gönül belediyeciliği şiarını sürdürüyor ve hemşehrileriyle iç içe bir yönetim anlayışını benimsiyor. Gün içinde 100’ü aşkın esnafı ziyaret eden Başkan Sezer talep ve önerilerini dinledi, projelerini ve yaptıklarını anlattı.

ESNAFLAR MEMNUN OLDU

Bu kapsamda Başkan Sezer, geçtiğimiz gün Gölcük 19 Mayıs Caddesi’nde esnaf ziyaretleri yaptı. Esnaflara hayırlı işler dileklerini ileten, caddeden geçen hemşehrileriyle de sohbet eden Başkan Sezer, talep ve önerileri dinleyip, sürdürdüğü projeler hakkında bilgi verdi. Esnaflar, Başkan Sezer’in ziyaretinden memnun olurken, teşekkürlerini ilettiler ve Gölcük için kısa sürede yaptığı çalışmalardan dolayı da teşekkürlerini ilettiler.

YAKIN İLGİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “19 Mayıs Caddesi esnaflarımızı ziyaret edip, hayırlı işler dileklerimizi ilettik. Esnaf ve vatandaşların da talep ve önerilerini dinledik. Esnaflarımıza ve hemşehrilerimize yakın ilgileri ve hoş sohbetleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçemizin kalkınması ve daha müreffeh bir Gölcük için; istişare düsturunu ve ortak aklı kullanarak, el birliğiyle durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37