Başkan Sezer Gölcük için önemli projeyi Bakan Kasapoğlu ile görüştü

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, bugün Kocaeli'ne gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Muhammet Kasapoğlu ile Hasaneyn’e yapılması planlanan spor kompleksi projesiyle ilgili görüştü.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Ağustos 2020 Çarşamba 21:34
Başkan Sezer Gölcük için önemli projeyi Bakan Kasapoğlu ile görüştü

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, bugün Kocaeli'ne gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Muhammet Kasapoğlu ile Hasaneyn’e yapılması planlanan spor kompleksi projesiyle ilgili görüştü. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı ziyareti esnasında yapılan görüşme de Başkan Sezer, Bakan Kasapoğlu’na proje hakkında bilgi verdi. AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’te görüşme de yer aldı.

PROJE HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Görüşme hakkında bilgi veren Başkan Sezer şunları söyledi:

Hasaneyn Yasakdüzü mevkiinde bulunan 157,8 dönüm alan, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na, spor tesisi yapılmak üzere tahsis edildi. Kesin taahhüt senetleri imzalanarak yer teslimi de yapıldı. Proje ile ilgili süreç tüm hızıyla sürerken bugün de; Kocaeli'ne gelen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr.Mehmet Muhammet Kasapoğlu ile proje hakkında görüştük.

800 rakımlı, oksijen yönünden spor tesisi için çok uygun bir yer olan Hasaneyn Yayladüzü Mevkiinde Gençlik ve Spor Bakanlığı desteği ile hayata geçecek projede; 2 adet nizami futbol sahası, voleybol ve basketbol sahası, kapalı spor salonu, ok atış alanı, açık antrenman sahası, 1,5 km koşu ve yürüyüş parkurunun yer almasını planlıyor, ulusal ve uluslararası spor kulüplerinin kamplarını ilçemizde yapmasını hedefliyoruz. Desteklerinden dolayı, İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş'e çok teşekkür ederim.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37