Başkan Toltar, halkın sorunlarını dinledi

Başkan Toltar, halkın sorunlarını dinledi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Eylül 2018 Pazartesi 14:35
 Başkan Toltar, halkın sorunlarını dinledi

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, göreve geldiği günden bu yana Dilovalılarla kucaklaşmaya, onların dertlerini dinleyip çözüm üretmeye ve yepyeni projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Belediye başkanı seçildiği günden bugüne yediden yetmişe tüm Dilovalılarla bir araya gelen, esnafları, okulları, sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri, camileri ziyaret eden vatandaşın dertlerini dinleyip taleplerini not alan ve yeni projeleri hakkında bilgiler veren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Çok çalışarak, çok üreterek hizmete sonuna kadar devam edeceğiz. Tek arzumuz var. O da Dilovalı hemşerilerimin daha konforlu, daha kaliteli, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesi" dedi.

HALKIMIZIN HİZMETKÂRI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

Amaçlarının daha yaşanılabilir bir Dilovası olduğunu söyleyen Başkan Toltar, "Hiçbir Dilovalı kardeşimizi birbirinden ayırım etmiyoruz. Bu kentte yaşayan biri olarak hepimiz büyük bir ailenin parçası gibiyiz. Birimizin başına bir şey gelse, hepimiz üzülüyor yada güzel birşey gelse hepimiz seviniyoruz. 

Onun için hiçbirimizin birbirinden farkı yok. Bu kent ne kadar güzelleşir, ne kadar yaşanılabilir bir kent olursa hepimize faydası olacaktır. Göreve geldiğimiz günden bu yana da halkımıza hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Halkımızın hizmetkarı olmaktan büyük gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı. 


Son Güncelleme: 24.09.2018 14:38
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37