banner55

Batman Üniversitesi'nden 12 bin 500 öğrenciye yemek

17 Kasım 2021 Çarşamba 11:09
Batman Üniversitesi'nden 12 bin 500 öğrenciye yemek

Batman Üniversitesi’nin, öğrencileri için hayata geçirdiği ‘Askıda Yemek’ uygulamasına Batman Belediyesi de destek verecek. Belediye, her gün 12 Bin 500 öğrenciye ücretsiz yemek verecek.Ercan ARSLAN (BATMAN HABER)- Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ile Batı Raman Kampüsü'nde protokol imzalayarak ‘askıda yemek’ uygulamasına destek verdi. Batman Belediyesinin hergün 12 Bin 500 öğrenciye ücretsiz yemek vereceği protokol imzalandı.

2021-2022 Eğitim ve Öğretim sezonunda Batman Üniversitesi’nde eğitim gören 12 bin 500 öğrencinin faydalanabileceği ücretsiz yemek uygulamasına verecekleri destek ile ilgili bilgi veren Vali Şahin, "Batman Üniversitesi Rektörlüğü’nün yapmış olduğu ‘Askıda Yemek’ uygulamasına Batman Belediyesi olarak bizde gücümüz oranında katılmayı uygun gördük. Bu protokol ile Batman Belediyesi, Batman Üniversitesi'nin bütün öğrencilerinin öğle yemeği paylarını üstleniyor.

Ayrım yapmaksızın öğrenci paylarının tamamını biz ödeyeceğiz. Böylece Batman Üniversitesi öğrencileri yemeklerini ücretsiz yemiş olacak. Böylece her bir öğrencimize bu eğitim-öğretim yılı boyunca ekonomik anlamda ciddi bir katkı sağlamış oluyoruz. Bütün eğitim-öğretim dönemi boyunca yapacakları yemek harcamalarının öğrenci payını Batman Belediyesi olarak üstleniyoruz" dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37