Beytüşşebap'ta kar esareti, Antalya'da deniz keyfi!

Beytüşşebap'ta kar esareti, Antalya'da deniz keyfi!

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Mart 2017 Pazar 13:21
 Beytüşşebap'ta kar esareti, Antalya'da deniz keyfi!


ŞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçesinde 2 gündür aralıklarla yağan kar, yaşamı olumsuz etkiledi. Geçen hafta yazdan kalma günler yaşayan ve baharı bekleyen ilçe sakinleri, etkili kar yağışına şaşırdı.

Beytüşşebap'ta 2 günden beri aralılarla yağan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, ilçe merkezinde kar kalınlığı 40 santimi, yüksek kesimlerde ise, 60 santime ulaştı. Kar yağışı nedeniyle zaman zaman trafikte aksamalar olurken, araç sahibeleri karın bu kadar yağacağını tahmin etmediklerini söyledi. Birçok kişi evlerinin çatılarında biriken karları temizlerken, esnaf da iş yerlerinin önlerini açtı.

Öte yandan, Beytüşşebap Belediyesi kapanan mahalle yolarını açarken, Karayoları ekipleri ise ilçeye ulaşımı sağlayan yolları açık tutmak için aralıksız çalışıyor.

Çocuklar yüzdü, büyükler güneşlendi

ANTALYA'da hata sonu hava sıcaklığının 22 dereceye kadar çıkmasını fırsat bilenler, sahile akın etti. 

Antalya, hafta sonuna pırıl pırıl güneşli havayla girdi. Kent sakinleri Konyaaltı Plajı'nı tıklım tıklım doldurdu. Kimisi piknik yaptı, kimisi güneşlendi. Çocuklar ise denize girdi. Anne ve babalar çocuklarını izleyerek kumsalda çaylarını yudumladı. Gençler, denizin üzerinde taş sektirme oyunu oynadı.

 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 19.03.2017 13:22
Anahtar Kelimeler:
MücadeleCamiKurul
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37