Bıyık, asfalt makinesiyle yolları asfaltladı

Darıca Belediyesi, kış ayları gelmeden yollardaki ulaşım konforunu arttırmak için asfalt seferberliği başlatırken Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da asfalt makinesine binerek yolları asfaltladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Eylül 2022 Pazartesi 14:38
Bıyık, asfalt makinesiyle yolları asfaltladı

Darıca Belediyesi, kış ayları gelmeden yollardaki ulaşım konforunu arttırmak için asfalt seferberliği başlatırken Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da asfalt makinesine binerek yolları asfaltladı.

Kış gelmeden Darıca’nın asfalt sorununu bitireceklerinin müjdesini veren Başkan Bıyık, bozuk yol kalmaması için canla başla çalıştıklarını söyledi.

Darıca Belediyesi, bozuk yol kalmaması için adeta bir asfalt seferberliği başlatırken ilçenin dört bir yanında hummalı bir çalışma yürütülüyor. Kış ayları gelmeden asfalt sorununu çözmek için tüm imkanlarını seferber eden Darıca Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bozuk olan bütün cadde ve sokaklarda çalışmalarını hızlandırdı.

BAŞKAN BIYIK ASFALT MAKİNESİ İLE YOLLARI ASFALTLADI

Kış ayları gelmeden asfalt meselesinin bitmesi talimatını veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da zaman zaman asfalt çalışmalarını yakından takip ederek ekiplerden bilgiler alıyor. Emek Mahallesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını denetleyen Başkan Muzaffer Bıyık, asfalt makinesini kullanarak Kıble Sokak’ta yolları asfaltladı. Yolun bir bölümünü ustalıkla asfaltlayan Başkan Muzaffer Bıyık, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

9 AYDA 70 BİN METREKARE ASFALT

Darıca genelinde devam eden asfalt çalışmaları hakkında bilgiler de veren Başkan Muzaffer Bıyık, “Vatandaşlarımızın ulaşım konforunu arttırmak için çalışıyoruz. Söz verdiğimiz gibi Darıca’da bozuk yol kalmaması adına ilçemizin dört bir yanında asfalt seferberliği başlattık.

Özellikle kış ayları gelmeden belirlediğimiz takvim dahilinde çalışmalarımız sürüyor. Büyükşehir Belediyemizle birlikte ana caddeler, ara sokaklar başta olmak üzere her noktada çalışmamız sürüyor.

Lokman Hekim Caddesi, Battalgazi Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Sokullu Caddesi, Aydınlar Caddesi, İbni Sina Caddesi gibi şehrimizin önemli noktalarında yolları yeniledik. Atatürk Caddemizde de çalışmayı tamamladığımızda kış aylarına girmeden önemli bir mesafe kat etmiş olacağız.

2022 yılında sadece 9 ayda yaklaşık 70 bin metrekare asfalt çalışması ve yaklaşık 30 bin metrekare de parke çalışması yaptık. Söz verdiğimiz gibi vatandaşlarımızın ayağını çamura değdirmemek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37