Bıyık: Kadriye teyzemiz herkese örnek olmalı

Her yıl ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Darıca Belediyesi’ne tekerlekli sandalye bağışında bulunan Kadriye Gümüş (82), bu yıl da 7 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Hayırsever Kadriye Gümüş’ü makamında ağırlayan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kendisine teşekkür etti.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Ekim 2021 Cuma 16:25
Bıyık: Kadriye teyzemiz herkese örnek olmalı

Her yıl ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Darıca Belediyesi’ne tekerlekli sandalye bağışında bulunan Kadriye Gümüş (82), bu yıl da 7 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

Hayırsever Kadriye Gümüş’ü makamında ağırlayan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kendisine teşekkür etti.

Yurtdışında uzun yıllar çalıştıktan sonra emekli olan ve yılın büyük bir bölümünü Türkiye’de geçiren 82 yaşındaki Kadriye Gümüş, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Hayırsever Kadriye Gümüş’ü makamında ağırlayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yardımseverliği için teşekkür etti.

KADRİYE TEYZEMİZ ÖRNEK OLMALI

Hayırsever Kadriye Gümüş’ün herkese örnek olması gerektiğini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Kadriye teyzemiz her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahiplerini unutmadı. 7 adet tekerlekli sandalyeyi belediyemize bağışlayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına katkıda bulundu. Rabbim hayrını kabul etsin. Kadriye teyzemizin bu davranışı herkese örnek olmalı. Zorlukların üstesinden ancak böyle birlik beraberlik içerisinde paylaşarak gelebiliriz” diye konuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37