Böylesi görülmedi!.. Türkiye genelinde ele geçirilen en yüksek miktar!

Böylesi görülmedi!.. Türkiye genelinde ele geçirilen en yüksek miktar!

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Ekim 2017 Perşembe 13:26
 Böylesi görülmedi!.. Türkiye genelinde ele geçirilen en yüksek miktar!


İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Balkan ülkelerinden gelecek yüklü miktarda uyuşturucu hapın ülke genelinde piyasaya sürüleceği ve doğu ülkelerinden gelen eroinin de Avrupa'ya gönderileceği istihbaratı üzerine çalışma başlattı.

Narkotik ekipleri yaptığı teknik ve fiziki takip sonrasında dün İstanbul'da Beylikdüzü, Esenyurt ve Avcılar'da, Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde ve Edirne'de eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Operasyonda 1'i kadın 5 kişi gözaltına alındı. Polis ekipleri adreslerde ve şüphelilerin araçlarında yaptığı aramalarda 2 milyon 550 bin 'ecstasy' adlı uyuşturucu hap, 56 kilo eroin, 120 kilo skunk, 5 kilo afyon sakızı, 600 gram kokain ele geçirdi. Gözaltına alınan 1'i kadın toplam 5 şüphelilerin Vatan Caddesi'nde bulunan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri devam ediyor. 

ÜLKE GENELİNDE SON YILLARIN EN YÜKSEĞİ 

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yetkilileri yapılan operasyonda ele geçirilen 2 milyon 550 bin ecstasy hapın son yıllarda Türkiye genelinde ulaşılan en yüksek miktar olduğunu belirtti.

OPERASYON POLİS KAMERASINDA

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin şüphelilerin kullandığı hafif ticari aracı durdurarak arama yapması ve araçta kolilerce ecstasy hapı bulması polis kameraları tarafından görüntülendi. Polis ekiplerinin bir adresteki aramaları da görüntülere yansıdı.  

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 26.10.2017 13:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37