Bursa'ya değer katacak 'Osmangazi Meydanı'nda sona doğru!

12 Ocak 2022 Çarşamba 10:36
Bursa'ya değer katacak 'Osmangazi Meydanı'nda sona doğru!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi’nin vizyon projelerinden 'Osmangazi Meydanı'nda sona yaklaşılıyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kente değer katacak yatırımın nikah salonları ve Merinos AKKM ile bütünleşmesiyle gerçek bir meydanın ortaya çıkacağını söyledi.BURSA (İGFA) - Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Gündoğan, İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Genel Başkanı Mesut Demir ve İGF Genel Sekreteri, Bursada Bugün Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan’a yapımı devam eden Osmangazi Meydanı hakkında bilgi verdi.

Şantiye alanında incelemelerde bulunan heyetle birlikte Osmangazi Meydanı’nda incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’ya yıllardır ihtiyaç duyduğu gerçek bir meydanı kazandırırken, aynı zamanda şehir merkezindeki çöküntü bölgesinde kentsel dönüşümü de gerçekleştirdiklerini söyledi.

İnşaatın önemli ve yorucu kısmının tamamlandığını, kot farkının da ortaya çıktığını anlatan Başkan Dündar, “Osmangazi Meydanı inşaat alanında şehrin farklı kesimlerini burada ağırlayarak çalışmaları yerinde görmelerini sağladık. Vatandaşın gideceği yer için dolanması ya da araç kullanması gerekiyor. Yapılan her iş ikinci adımı beraberinde getiriyor. Meydan ve parkın farkını bilmek lazım. Yapılan Osmangazi Meydanı ve otopark alan çalışmaları Bursa için gerçek bir dönüşüm projesidir. Burada otopark, 3 adet nikah salonu, Merinos AKKM’ye geçiş için üst geçitten oluşan gerçek bir meydan ortaya çıkıyor" diye konuştu.

Daha sonra İnternet Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı Mesut Demir ve İGF Genel Sekreteri, Bursada Bugün Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan ile belediye birimlerini de dolaşan Başkan Dündar, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak ile birlikte sosyal medya ve internet gazeteciliği yasası hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
KocaeliCinayet
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37