Büyükakın: Engelleri birlikte aşacağız

Büyükakın: Engelleri birlikte aşacağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Ocak 2019 Salı 11:32
 Büyükakın: Engelleri birlikte aşacağız

Kocaeli Engelliler Federasyonu ile bir araya gelen Büyükakın, "Engelli babası olarak, gelecek dönemdeki projelerde hep birlikte çalışacağız" dedi.
 
AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Engelliler Federasyonu Başkanı Mehmet Atadoğan ve federasyon üyeleriyle buluştu. Kocaeli’deki engellilerin yaşadığı sorunların ele alındığı toplantıda konuşan Büyükakın, "Benim için Kocaeli Türkiye’de birinci, dünyada üst sıralarda yer alan bir engelsiz şehir olmalı. Bunu engelli dernekleriyle birlikte yapacağız ve bütün fiziksel engelleri birlikte aşacağız" dedi.

SİZE YÜREKTEN İNANIYORUZ

Kocaeli genelinde bulunan engelli derneklerinin oluşturduğu federasyonun çalışmaları hakkında bilgi veren Federasyon Başkanı Mehmet Atadoğan, "Kocaeli’de mücadele veren 10 engelli derneğinden oluşuyoruz. İlimizde bulunan 63 bin 384 engelli vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Sizin Genel Sekreter olduğunuz dönemde, Kocaeli’nde engellilere yönelik önemli çalışmalar oldu, bu çalışmalar halen devam ediyor. Önümüzdeki dönemde de engellilere yönelik pozitif gelişmelerin olacağına yürekten inanıyoruz" dedi.

BEN DE ENGELLİ BABASIYIM

Kendisinin de engelli ebeveyni olduğunu hatırlatan Büyükakın, "Bir engelli babası olarak, sizleri temsilen en üst makamda sizinle birlikte çalışacağız. Önümüze çıkan engeller ile ilgili tüm çalışmaları birlikte yapacağız. Benim için Kocaeli Türkiye’de birinci, dünyada üst sıralarda yer alan bir engelsiz şehir olmalı. Bu yüzden engelli dernekleriyle birlikte oturacağız, sahaya onlarla birlikte çıkacağız ve önümüzdeki bütün fiziksel engelleri birlikte kaldıracağız" diye konuştu.

BİR VE BERABER OLACAĞIZ

Son 15 yılda engelli vatandaşlar adına ülke genelinde çok ciddi adımlar atıldığını dile getiren Büyükakın, "Engelliler bu ülkede ilk defa AK Parti hükümetleri döneminde evden dışarı çıktı, yaşamla buluştu. Sosyal hayatın içinde her zaman engellilerimizle bir ve beraber olacağız. Bizler engelli vatandaşlarımızı toplumumuzun ayrılmaz bir parçası görüyoruz. Ana vizyonumuz, engellilerin ve ailelerinin yaşamını kolaylaştıracak, onları hayatta daha mutlu yaşatabilecek bir şehir yapmak" dedi.
Son Güncelleme: 08.01.2019 20:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37