Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi’ne Gölcük’te büyük ilgi

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ‘Gezgin Kültür Festivali’ kapsamında yapılan Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, Mehter Takımı’nın konseri ile Anıtpark’ta Gölcüklülerle buluştu.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Ağustos 2020 Pazartesi 21:46
Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi’ne Gölcük’te büyük ilgi

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ‘Gezgin Kültür Festivali’ kapsamında yapılan Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, Mehter Takımı’nın konseri ile Anıtpark’ta Gölcüklülerle buluştu. Açılışa Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ve protokol de katıldı. Mobil Müze Korona Virüs tedbirlerine uygun gezildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ‘Gezgin Kültür Festivali’ kapsamında yapılan Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, Anıtpark’ta Gölcüklülerle buluştu.

MEHTER TAKIMI KONSER VERDİ

Mehter Takımı’nın konser verdiği açılış programına; AK Parti Genel Merkez MKYK üyesi, Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İl Turizm Müdürü Fatih Taşdelen ve vatandaşların katılımı ile yapıldı.

ÇANAKKALE RUHU GÖLCÜK’TE

Çanakkale ruhunu yaşatan ve genç kuşaklara aktaran, savaş dönemine ait objelerin, kıyafetlerin bir sunum ile sergilendiği Mobil Müze, Gölcüklüler tarafından Korona Virüs tedbirleri nedeniyle sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyularak saat 21.00’a kadar gezildi ve çok beğenildi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37