Çayırova’da 46 projeye toplu açılış töreni

Çayırova’da 46 projeye toplu açılış töreni

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Şubat 2019 Perşembe 17:28
 Çayırova’da 46 projeye toplu açılış töreni
Çayırova belediyesi tarafından 5 yıllık süre içerisinde ilçeye kazandırılan yatırım ve projeler için yapılan açılış törenlerinin ardı arkası kesilmiyor. Çayırova’nın 5 yıl önce başlayan Marka Şehir, yaşanılabilir bir 'Yaşam Şehri' yolculuğunda şehrin fiziki dönüşümünün yanı sıra, Kültürel ve Sosyal düşümünü de sağlamaya yönelik yatırımlar yapan belediye, 46 proje için bu gün saat 18.00’da toplu açılış töreni düzenliyor.

SANATÇI UĞUR IŞILAK VE YÜCEL ARZEN SAHNE ALACAK

Sanatçı Uğur Işılak ve Yücel Arzen’in sahne alacağı açılış töreninde Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nin yanı sıra Kent Park, Cumhuriyet ve Akse Mahallesi Kapalı Semt Pazarları, Belediye Sosyal Tesisleri, Prestijli Caddeler, Kavşaklar, Garaj ve Lojistik Merkezi, Kuştepe Rabia Mescidi, 112 Acil Servis, Cumhuriyet Mahallesi Mesire Alanı ve 33 Yeni Park’ın açılışı gerçekleştirilecek. İlçe halkının yoğun ilgisi ile gerçekleşecek açılış programımda Sanatçı Uğur Işılak ve Yücel Arzem en güzel eserlerini çayırova halkı için seslendirecek. 

KOCAELİ’NİN EN BÜYÜK KÜLTÜR MERKEZİ ÇAYIROVA’DA AÇILIYOR

Çayırova Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı vizyon projelerden biri olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi bu gün açılıyor. Yenimahalle Ali Haydar Efendi Caddesi üzerinde yaklaşık 23 dönümlük bir alanda konuşlandırılan tesis İçerisinde 850 kişilik konferans salonu, 4 sinema salonu, 2 nikah salonu, el işi sanat merkezi, kütüphane, anne çocuk kulübü, bilgievi, gençlik merkezi, spor merkezi gibi birçok hizmet noktasını barındırarak Kocaeli’nin en büyük Kültür Merkezi olma özelliğine sahip.
 
70 Milyon Liralık yatırımla merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ismini Çayırova’da yaşatacak olan dev Kültür Merkezi Sosyal ve kültürel açıdan büyük bir öneme sahip. Konumu ve görünümü bakımından da Çayırova’nın girişinde cazibe merkezi olarak meydana çıkan tesis eğitim ve sporu da destekleyen bir yapı olarak göze çarpıyor.
Son Güncelleme: 28.02.2019 21:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37