Çayırova'da PALGAZ neden kapandı?

Çayırova'da PALGAZ neden kapandı?

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Eylül 2019 Salı 10:39
 Çayırova'da PALGAZ neden kapandı?
CHP Çayırova ilçe Başkanı Çetin Hartamacı ilçede faaliyet gösteren PALGAZ abone ve tahsilat merkezinin kapanmasına sert tepki gösterdi. 

Hartamacı yaptığı açıklamada; 130 bin nüfuslu Çayırova ’da bugüne kadar Çayırova’da faaliyet gösteren PALGAZ abone ve tahsilat merkezi buradaki hizmet yerlerini kapattılar. Çayırovalılar doğalgaz abonesi olmak için artık Gebze’ye gitmek zorunda bırakılıyor.

ÇAYIROVA MAHALLE
DEĞİL BİR İLÇEDİR

Çayırova, Gebze’nin mahallesi değil, kendi başına bir ilçedir. Çayırova vatandaşı bu tarz bir davranışı hak etmemektedir. Doğalgaz dağıtım hizmetini veren PALGAZ özel bir şirket olup Çayırovalılar bu hizmetler için para ödemektedir. ‘Özelleştirme, istihdam ve hizmet içindir’ diyenler bu somut uygulama sizleri de rahatsız etmelidir. Özel şirketler hizmetleri eksiksiz olarak vermek zorundadır.     

SORUNU ÇÖZÜN

Sorunun bir an önce çözülmesi PALGAZ abone ve fatura tahsilat şubesinin tekrar faaliyete başlaması gereklidir. Bu kenti yönetenlerin yaşanan bu sorunun çözümü için gereğini yapmalarını bekliyor, CHP Çayırova ilçe başkanlığı olarak konunun takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyorum.

Çayırova’da siyaset yapanlar ve yönetim kademeleri kentte yaşayan yurttaşların refahı, konforu ve güvenliği ile ilgili konuları görmezden gelmemelidir.

Son Güncelleme: 17.09.2019 13:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37