banner55

Çayırova’da sokak hayvanları aşılanıyor

Çayırova Belediyesi, sokak hayvanlarının iç - dış parazit aşısını ve tedavilerini yapıyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Ağustos 2022 Salı 13:41
Çayırova’da sokak hayvanları aşılanıyor

Çayırova Belediyesi, sokak hayvanlarının iç - dış parazit aşısını ve tedavilerini yapıyor.

Canlı odaklı hizmet anlayışıyla sokak hayvanlarının daima yanında olan Çayırova Belediyesi, sevimli dostlarla çok yakından ilgileniyor. Belediyenin sokak hayvanlarına yönelik aşı ve tedavi çalışmasına hayvan severler de destek veriyor.

HAYVANSEVERLERDEN DESTEK
Belediye veteriner hekimi bir grup hayvan severle birlikte sevimli dostların iç dış parazit aşı ve tedavilerini gerçekleştirdi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ’YE TEŞEKKÜR
Hayvan severler çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Belediye veteriner hekiminin sık sık sahada olduğunu vurgulayan hayvan severler, bu tür uygulamaların artmasından mutlu olduklarını ifade etti. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin sokak hayvanlarını hiçbir zaman yalnız bırakmadığını vurgulayan hayvan severler, Başkan Çiftçi’ye teşekkür etti.

DOĞAL YAŞAM ALANINA ZİYARET
Belediye veteriner hekimi ve hayvan severler, Sokak Hayvanları Doğal Yaşam Alanı’nı ziyaret ettiler. Doğal yaşam alanında özgür ve sağlıklı bir şekilde hayatlarını sürdüren sokak hayvanlarına mama veren hayvan severler, sevimli dostlarla vakit geçirerek onlarla oynamayı ihmal etmedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37