Çayırova’da sosyal tesis hizmete açıldı

3 katlı bina 1500 metrekare

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Ağustos 2016 Çarşamba 17:34
 Çayırova’da sosyal tesis hizmete açıldı
Çayırova Belediyesi tarafından Akse Mahallesi Çağdaşkent Parkı alanı içerisinde inşası tamamlanan sosyal tesis, Çayırova’lılara kapılarını açtı. Aktif olarak hizmete açılan tesis 6 aylık rekor bir sürede tamamlandı.

3 KATLI YAPI 1500 METREKARE
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin en önemli projelerinden biri olan Belediye Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Tesis açık ve kapalı 1500 metrekare kafe-restoran alanına sahip. 3 katlı olarak inşa edilen tesiste yemekli toplantıların ve seminerlerin düzenlenebileceği modern toplantı salonu da kullanıma sunuldu. 

Çayırova Belediyesi bir ilki gerçekleştirerek kendi bünyesine ait sosyal tesisleri faaliyete geçirdi. 22 Ağustos Pazartesi günü tam donanımlı olarak hizmete açılan tesis ilk günden itibaren misafirlerine ev sahipliği yapmaya başladı. Belediyenin kendi bünyesinde işletmesini gerçekleştirdiği tesis ilk gün Belediye Başkanı Şevki Demirci, belediye çalışanları ve vatandaşları ağırladı.
 
Belediye Sosyal Tesisin çevresinde ve iç mekanda incelemelerde bulunan başkan Demirci, öğle yemeğini tesiste yedi. Beraberindeki başkan yardımcıları ve belediye yöneticileri ve personelleri ile tesisin diğer bölümlerini de gezen Demirci, parolalarının kaliteli ve hijyenik bir ortamda uygun fiyatla Çayırova’lılara hizmet vermek olduğunu açıkladı.

TÜRK MUTFAĞINDAN SEÇKİN MENÜ 
Türk ve dünya mutfağından seçkin zengin menüsü, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun ücret politikasıyla 22 Ağustos Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başladıklarını vurgulayan Demirci, “Bugün sosyal tesisimizin ilk misafirleri bizler olduk. Tesisimiz ilk günden yoğun ilgiyle karşılaşıyor. Günden güne tanındığında daha büyük bir ilgiyle karşılaşacak. İlçemizin önemli bir eksiğini gidermenin ve halkımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

UYGUN FİYAT KALİTELİ HİZMET
Gerek dış görünümü gerekse de iç mekan tasarımı ile çok şık ve modern bir tesisi hizmete sunduklarını aktaran Demirci, Sosyal Tesisin resmi açılışını ilerleyen günlerde gerçekleştireceklerini belirtti. 

Çağdaşkent Parkı içerisinde önemli bir tesisi Çayırova’ya kazandırdıklarını ifade eden Demirci, “Sosyal tesisimiz konumu bakımından önemli bir hizmet noktası oldu. Çevresindeki sosyal yaşam alanları, yeşil alanlar ve parklar ile bir bütün haline gelen tesisimiz aynı zamanda Çayırova’nın ilk sosyal tesisi.
 
600 metrekare kafe-restoran alanına sahip tesisimizin ön tarafından da geniş bir alan bulunmakta. Açık kapalı 1500 metrekare alana sahip tesisimizde tam donanımlı toplantı ve seminer salonu idari bölümler ve tesis için gerekli tüm donanımlar yer alıyor. 

Kısacası Çayırova’mıza ve halkımızın hizmetine yakışır bir projeyi tamamladık. Belediye Sosyal Tesisimiz ilçemize hayırlı olsun” dedi.  



Son Güncelleme: 25.08.2016 23:21
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37