Cenaze Hizmetleri Binası tamamlanıyor

Cenaze Hizmetleri Binası tamamlanıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Mayıs 2017 Cuma 17:04
Cenaze Hizmetleri Binası tamamlanıyor



Cenaze
hizmetlerinin yürütüleceği Kent Mezarlığı’ndaki yeni bina tamamlanma aşamasına geldi.
 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi cenaze hizmetlerinin yürütüleceği Kent Mezarlığı’nda yeni bir hizmet binası inşa ediyor. Çalışmaları süren bina tamamlanma aşmasına getirildi. Binanın iç çalışmaları devam ediyor. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığına bağlı cenaze hizmetleri, yeni hizmet binasının tamamlanmasının ardından Kent Mezarlığı’nda devam edecek.
 
KENT MEZARLIĞI’NDA SÜRECEK
Büyükşehir Belediyesi’nin cenaze hizmetleri uzun yıllardır Asri Mezarlık’ta devam ediyordu. Asri mezarlığın yetersiz kalmaya başlaması nedeniyle cenaze hizmetleri, yeni binanın tamamlanmasının ardından Kent Mezarlığı’nda gerçekleştirilecek. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Projesi hazırlanan ve kısa bir süre içerisinde tamamlanması planlanan yeni ve modern hizmet binası son teknoloji ile inşa ediliyor.
 
TAM DONANIMLI BİNA
Bina içerisinde bayanlar ve erkekler için gasilhaneler, modern bekleme alanları, insan vücut ısısına duyarlı morglar, mescit ve tüm işlemlerin elektronik ortamlardaki takip edilmesini sağlayan elektronik duyuru ve takip sistemleri yer alacak. Modern bina aynı anda 6 cenazeye hizmet verecek. Binada 24 kişilik morg ve adli tıp odası da bulunacak. 
Son Güncelleme: 12.05.2017 17:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37