Çiftçi Aşure dağıttı, canlarla iftarda buluştu

Çiftçi Aşure dağıttı, canlarla iftarda buluştu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Eylül 2019 Salı 15:41
 Çiftçi Aşure dağıttı, canlarla iftarda buluştu

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Aşure günü dolayısıyla Fatih Caddesi'nde vatandaşlara aşure ikramında bulundu, Abdal Musa Cem ve Kültür Evi'nde düzenlenen iftar programına katıldı.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Aşure günü dolayısı ile düzenlenen bir dizi etkinliklere katıldı. Fatih Caddesi’nde vatandaşlara birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi olan aşure ikramında bulunan Başkan Çiftçi, Çayırova Abdal Musa Cem ve Kültür Evi’nde düzenlenen iftar programına konuk oldu. 

SİZLERİN EMRİNDEYİZ
Burada bir konuşma yapan Başkan Çiftçi, “Sizleri saygı, sevgi, muhabbetle selamlıyorum. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Çok kıymetli canlar, hepimiz kardeşiz ve tek vücuduz. Sizlerin daha güzel bir Çayırova'da yaşaması için çalışıyoruz. Dernek başkanımızla fırsat buldukça istişare ediyoruz. 
Her birinizin hangi sıkıntısı olursa olsun, hangi tür talebi olursa olsun çekinmeden bize ulaşmanızı istiyoruz. Biz sizin emrinizdeyiz. Sizin daha güzel bir Çayırova'da yaşamanız için gece gündüz demeden çalışmaya talip olduk ve sizlerin desteği ile bu göreve geldik. 5 yıl boyunca sizin daha güzel Çayırova'da yaşamanız için, canla başla çalışmak için söz verdik" dedi.

Çayırova Abdal Musa Cem ve Kültür Evi Dernek Başkanı Halil İbrahim Araz'da belediye başkanı Çiftçi'ye aşure programlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.


Son Güncelleme: 10.09.2019 15:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37