Çiler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

Çiler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Ocak 2017 Pazartesi 12:01
 Çiler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı


Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler yaptığı açıklamada 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Çiler şunları söyledi:

Demokratik bir ülkenin vazgeçilmezleri olan yerel ve ulusal basınımızın tüm değerli temsilcilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım.

4 Ocak 1961’de kabul edilen, basın çalışanlarına ileri hakları getiren ve çalışma koşullarını iyileştiren 212 Sayılı Kanun’un Resmi Gazete’de yayınlanmasıyla beraber 10 Ocak tarihi, Çalışan Gazeteciler Günü olarak ilan edilmiştir. 

Mesai kavramından uzak olarak görev bilinciyle çalışan basın mensubu arkadaşlarımı takdir etmemek mümkün değildir. Toplumsal kalkınma ve gelişmenin sağlanmasında kuşkusuz önemli bir yerleri vardır. İletişim ve etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, kamuoyuna doğru haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyon içerir.

Bölgemiz ve ülkemizin sorunlarını kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan basın mensuplarımızın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, yeni yılda da yerel basın mensuplarımızla, birlik ve beraberlik içinde koşturabilmeyi ve başarılı çalışmalara imza atmanızı dilerim. 
Son Güncelleme: 09.01.2017 12:07
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37